logo

Pentru ca fiecare etapa de varsta vine cu provocarile ei, la un moment dat va fi interesant pentru copil sa aiba propria masina electrica sau cu pedale. Asa zisa moda a acestor vehicule este de multa vreme pe piata, iar parintii se supun unor reguli generale pentru ca ce nu fac ei de dragul copiilor? Totusi pentru alegeri optime, va prezentam astazi un top al vehiculelor de la branduri renumite. Iata si explicatia de care aveti nevoie pentru a sti ca este  ceea ce trebuie pentru copil:

1. Polaris Ranger RZR Peg Perego

Acest tip de masina este o recomandare pentru copii incepand cu varsta de 6 ani. Este mai mult decat simpla distractie de a avea o masina pe masura sa, pentru ca are foarte multe functii.

Cu doua trepete de viteza, atinge maximum de 10 km/h. Este conceputa pentru terenuri variate, ruleaza silentios si ofera performanta. Dispune de suspensii, de radio fm si functioneaza cu o pedala ce are rol de accelerator si frana totodata.

polaris ranger peg perego

Roti rezistente, doua scaune confortabile imbracate in piele ecologica si suficient spatiu pentru a mai transporta si alte jucarii sunt definitia acestei masini. O gasiti aici, in doua variante de culoare.

2. Kart electric Turnado

Kartul electric pentru copii este o altfel de experienta. Este despre adrenalina si viteza, despre limite si trairi maxime. Desigur ca recomandarea este de a alege un kart pentru cei de minimum 6 ani. Important de precizat ca jocul in sine poate ajuta la dezvoltarea unor abilitati precum indemanarea, orientarea, coordonarea sau functiile motrice.

kart electric turnado

Atinge 20 km/h, poate face rotiri de 360°, iar pentru siguranta copilului scaunul este prevazut cu centuri prinse in 3 puncte. Dispune de un incarcator, inclus in pret si poate oferi autonomie de pana la o ora de condus.

Fascinantele karturi de la Turnado sunt disponibile la Alinut.ro, regasite aici, la un super pret.

3. JD Ground Force W/Trailer Peg Perego

Un tractor cu remorca, de data aceasta o varianta de masina electrica si pentru cei mai mici, de 3 ani este o alta propunere de la Alinut.ro. Remorca este detasabila.

JD Ground Force W Trailer Peg Perego

Desi este o masina electrica robusta, este usor de condus. Are doua trepte de viteza si poate ajunge pana la putin peste 7 km/h. Dar nu viteza este ceea ce intereseaza pe micii soferi, ci experienta in sine. Cu acest tip de masina pot face si manevre diverse, conducand chiar si pe teren denivelat. Este proiectata sa reziste foarte bine si sa imite pe cat de mult posibil variantele originale de tractoare - folosite pe terenuri agricole deci.

Pentru un plus de siguranta dispune de casca, inclusa in pret. Este unisex si o veti gasi aici.

4. Masini cu pedale si kart-uri Ferbedo

In varianta pentru copii mici, masinutele de la Ferbedo ofera sansa de distractie in interior sau exterior inca de la cele mai mici varste - 1-4 ani. Sunt de tip ride on, in culori specifice pentru baieti si fete.

Pentru cei mai mari, 4-12 ani, masina cu pedale de la acelasi brand este o recomandare. Are frana de mana, un scaun reglabil si anvelope silentioase, ce dispun de un cauciuc special, EVA. Este un AUDI interesant, cu licenta, o masina ce poate fi incercata de copii de varste diverse, mai cu seama recunoscuta pentru faptul ca are posibilitatea de a fi folosita de o gama larga de copii, o caracteristica unica pentru aceasta clasa de produse.

Nu in cele din urma amintim de kart-urile cu pedale, de la acelasi brand. Acestea sunt pentru copii intre 5 si 11 ani si asigura distractie pe cinste. Au scaun reglabil, mentin aceleasi standarde de siguranta si caracteristici cu care acest brand ne-a obisnuit: volan cu sunete, janta cu 7 spite, roti pneumatice din cauciuc.

kart ferbedo

Gama de la Ferbedo o veti gasi disponibila in cadrul paginii noastre -> aici.

Bucuria celor mari, a parintilor, este de a oferi copiilor sansa ca lumea inconjuratoare sa fie distractiva si interesanta. Asadar astfel de masini nu au cum sa nu fie incluse in lista de achizitii. Va asteptam in cadrul paginii alinut.ro cu oferte pentru acestea.

Distribuiti