Scaun Auto iZi Comfort X3 ISOfix BeSafe


BeSafeX3ComIS

BE SAFE

Referinte specifice

1.930,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

INSTALARE SIGURA SI USOARA    

iZi Comfort X3 ISOfix este omologat pentru utilizarea cu faţa la sensul de mers,  de la vâ rsta de minim 9 luni. Acest scaun auto este bazat pe modelul  iZi Comfort  ,  include suportul pentru picioare    şi este foarte uşor de instalat cu ajutorul sistemului ISOfix.  Intr-o maşina fara sistem ISOfix,  scaunul va fi asigurat  cu ajutorul centurii de siguranţa a maşinii in 3 puncte. 

 

PROTECTIE LA IMPACT LATERAL  (SIP) 

Scaunul ofera  protecţie  excelenta,  fiind  captușit cu  material absorbant de  şocuri. Structura scaunului este dezvoltata in aşa fel, incât  parţile vulnerabile,  inclusiv zona cervicala, capul şi organele interne  sa  fie  in siguranţa  maxima.

Suportul pentru podea integrat asigura stabilitate și  protecție  mai mare,  intr-o coliziune  forțele fiind distribuite inspre  podeaua mașinii.

POZITIE BUNA DE SOMN

Scaunul poate fi  reglat ușor  in 3 diferite poziţii de inclinare chiar in timpul deplasarii.  Înalţimea tetierei şi centurile pot fi ajustate in 8 poziţii printr-o singura mişcare.

 

1. Tetiera este din EPS - Polistiren, inalţimea se regleaza in 8 poziţii printr-o singura mişcare impreuna cu centurile de siguranţa

2.  SIP - Protecţie Laterala. Materialul absorbant - cu  care este captuşit scaunul şi tetiera -  protejeaza capul, zona cervicala  şi organele interne

3. Magneţi pentru reţinerea centurilor, uşureaza aşezarea copilului in scaun

4. Conectoare ISOfix - cu indicatoare care arata daca scaunul a fost instalat corect

5.  Centura  de siguranţa in 5 puncte

6.  Ajustabil in 4 poziţii de somn

7.  Structura scaunului este prevazuta cu canale de ventilaţie

8.  Husa este lavabila  (40° la programul de spalare al lânii).

Omologat ECE R44-04 pentru utilizarea cu faţa la sensul de mers pentru grupa 1 9 - 18 kg.

Instalare:  ISOfix  sau centura de siguranţa a maşinii in 3 puncte      

       

Alte caracteristici:

Utilizarea şi instalarea incorecta a scaunului auto pentru copii este o problema des intâlnita. Sistemul de siguranţa ISOfix a fost dezvoltat pentru a reduce riscul unei montari incorecte. Maşinile recent fabricate sunt dotate cu puncte de ancorare i n care se introduc conectoarele ISOfix ale scaunului, astfel scaunul este fixat de caroseria maşinii. Prin acest sistem se atinge un grad inalt de siguranţa, atât in caz de impact frontal cât şi  in cel  lateral.

Daca maşina Dvs. nu este dotata cu puncte de ancorare ISOfix, scaunul se poate fixa şi prin intermediul centurii de siguranţa in 3 puncte.


BeSafeX3ComIS

BE SAFE

Referinte specifice