Scaun auto Transformer XT Plus Concord


7502

CONCORD

Referinte specifice

1.479,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

Scaun auto Transformer XT Plus Concord

Performantele remarcabile de operare la apasarea unui buton, designul minimalist clasic si protectia optima la impactul lateral, fac din Transformer XT Plus Concord scaunul pentru copii unicat.

Categoria de grupa / greutate:

    Grupa 2/3

    Pentru copiii cu greutate de la 15 kg pana la 36 kg

    Varsta: de la aprox. 3 ani pana la 12 ani

Instalarea scaunului pentru copii in autovehicul se face cu usurinta prin utilizarea sistemului Twinfix.

Conectorii pot fi extinsi si retrasi la atingerea unui buton, permitandu-va mult mai usor sa atasati XT Plus la punctele de ancorare ISOFIX din masina.

Fixarea copilului se face prin utilizarea centurii de siguranta in trei puncte a autovehiculului.

In acest caz, centura este ghidata de dispozitivul de pozitionare automata a centurii care impiedica alunecarea centurii.

Cu o aprobare a greutatii de 15 kg pana la 36 kg, scaunul pentru copii Concord creste cu cel mic si poate fi ajustat fara probleme la dimensiunea copilului.

Sistemul Variosize va permite sa reglati inaltimea si latimea dispozitivelor de protectie a umarului, precum si inaltimea tetierei la atingerea unui buton. Sistemul de protectie laterala impotriva impactului are trei straturi de amortizare si asigura o protectie optima la impact lateral.

 

Detalii:

  •     Sistemul Twinfix - instalare Isofix, conectorii pot fi extinsi si retrasi la apasarea unui buton
  •     Sistemul Variosize si Procomfort - inaltimea tetierei si inaltimea si latimea dispozitivelor de protectie a umarului precum si scaunul / inclinarea sunt usor reglabile prin utilizarea unui buton
  •     Protectie impotriva impactului cu trei straturi - 3 straturi de amortizare pentru o protectie optima la impact lateral
  •     Carcasa exterioara neagra
  •     Husa scaunului detasabila si lavabila
  •     Dispozitiv de pozitionare a centurilor intuitiv.

Detalii tehnice Transformer XT  Plus:

- dimensiunile aproximative ale scaunului (L x l x H / cm): 45 x 45 x 63-82

- greutate scaun: 9,9 kg

- garantie: 2 ani

- ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare aplicata pe scaun.

- producatorul isi rezerva dreptul de a aduce imbunatatiri modelelor proprii, fara a anunta aceste modificari in prealabil


7502

CONCORD

Referinte specifice