Scaun auto Kidfix II R Britax-RomerKIDFIX3R

BRITAXROMER

Referinte specifice

1.026,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Culoare

Cantitate:

KIDFIX2 R, scaunul inteligent de 2 in 1 de la gama noastra KIDFIX, premiat, nu este doar extrem de flexibil, este, de asemenea, foarte confortabil pentru pasagerii mici și mari de la aproximativ 3,5 pâna la 12 ani. Spatarul in forma de V crește cu copilul dvs. și ofera o mulțime de spațiu in timp ce il protejeaza in același timp. Va recomandam sa utilizați un dispozitiv de inalțare de inalțime pentru cât mai mult timp posibil. Cu toate acestea, cu KIDFIX2 R puteți scoate spatarul atunci când copilul atinge 135 cm pentru o flexibilitate sporita. Acest lucru va ofera mai mult spațiu pe bancheta din spate a mașinii, fara a sacrifica poziționarea optima a centurii de siguranța, grație SecureGuard și clemei pentru curea.

Spatar detașabil 

 Un scaun pentru copii cu spatar este cea mai sigura opțiune pentru copilul dumneavoastra. De aceea, va recomandam sa va transportați copilul intr-un scaun de sprijin superior pentru cât mai mult timp posibil. Pentru mai multa flexibilitate, puteți scoate și spatarul când copilul atinge 135 cm. Datorita lui SecureGuard și clemei centurii, centura de siguranța a autovehiculului este poziționata optim chiar și fara spatar.

SecureGuard

SecureGuard va ajuta sa va protejați zona delicata a abdomenului copilului prin adaugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranța cu 3 puncte. Prin menținerea centurii de siguranța in poziție optima peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajuta la reducerea forțelor abdominale in caz de coliziune frontala cu pâna la 35% * și, in același timp, permite copilului libertatea de mișcare in timpul calatoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani

Tetiere ergonomica ușor reglabila

Tetiera noastra este conceputa special pentru copiii mai mari, atunci cand folositi centura de siguranta in 3 puncte pentru a le asigura in scaunul auto. Se poate regla cu ușurința in poziția corecta, chiar deasupra umerilor copilului dvs., cu o singura mâna - chiar daca acestea stau pe scaun. În plus, tetiera este proiectata ergonomic pentru a susține capul copilului atunci când adorm.

Spatar ușor reglabil in forma de V

Conceput pentru a oferi un suport optim copiilor dvs. in creștere, spatarul in forma de V ofera mai mult spațiu pentru spate și umeri. În plus, spatarul se ajusteaza automat pentru a se potrivi cu unghiul scaunului vehiculului, oferind o poziție mai buna și o poziție confortabila pentru copilul dumneavoastra.

Protecție scaunelor pentru copiii mari

Scaunul nostru va proteja copilul in trei moduri:carcasa scaunului ofera protecția de la cap pana la șold pentru copilul dumneavoastra, mai ales in cazul unui impact lateral; ghidajele curelei superioare și inferioare asigura poziționarea corecta a centurii de siguranța; și tetiera captușita ofera siguranța și confort pentru capul și gâtul copilului.

Husa detașabila

Lucrurile pot fi murdare in mașina - bauturile se pot varsa iar copiii pot sa se imbolnaveasca. De asta am conceput o husa ce se poate baga la mașina de spalat si se poate indeparta cu ușurința, astfel incât sa puteți curața rapid.

Caracteristici:
  • Întotdeauna confortabil in deplasare - Întotdeauna confortabil - KIDFIX2 R crește odata cu copilul dumneavoastra de la 3,5 la 12 ani. Datorita spatarului in forma de V, scaunul ofera o poziție confortabila pentru copiii mici și o mulțime de spațiu in zona umarului pe masura ce cresc - se regleaza automat când schimbați inalțimea tetierei. În plus, puteți scoate spatarul odata ce copilul dvs. este mai inalt decât 135 cm. Toate acestea fac calatoria nu numai confortabila, ci și flexibila.
  • Întotdeauna pe partea sigura - Întotdeauna in siguranța in mișcare: spatarul de la KIDFIX2 R are aripioare late, astfel incât copilul dvs. are intotdeauna cea mai buna protecție in cazul unui impact lateral. În același timp, SecureGuard ajuta poziționarea optima a centurii de transmisie peste oasele pelvine, reducând astfel riscul ranilor la regiunea abdominala a copilului. În plus, clema pentru curea asigura ca centura de siguranța diagonala a vehiculului este ținuta in poziția corecta pe umarul copilului atunci când scaunul este utilizat ca scaun rapel fara spatar. În acest fel, puteți avea liniște la volan.
  • Fabricat in Germania - Toate scaunele pentru copii KIDFIX sunt complet proiectate, dezvoltate și fabricate in Germania. Acest lucru ne permite sa efectuam numeroase teste in cadrul instalației de testare in caz de avarie și sa garantam cea mai inalta calitate posibila. Dar nu este doar intern faptul ca scaunele KIDFIX sunt testate - scaunele din gama KIDFIX se numara printre cele mai testate scaune pentru copii de la EuroNCAP. Asta inseamna ca sunt testate in mod regulat in cele mai recente masini cu cele mai moderne tehnologii de siguranta - cu si fara spatar - cu rezultate excelente. La Britax Römer, urmarim indeaproape evoluțiile actuale din industria automobilelor, astfel incât sa putem adapta produsele noastre in mod corespunzator și sa le facem mai sigure.

KIDFIX3R

BRITAXROMER

Referinte specifice