Scaun Auto Kidfix III M Britax


KIDFIX3M

BRITAXROMER

Referinte specifice

1.245,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Culoare

Cantitate:

Zona de ședere optimizata ergonomic

Pentru a oferi un confort maxim, chiar și pentru copiii mai inalți, zona de ședere este cu aproximativ 20% mai mare decât modelele similare. Forma imbunatațita și captușeala extra-moale confera o poziție confortabila și ergonomica pentru drumurile lungi.

SecureGuard

SecureGuard va ajuta sa va protejați zona delicata a abdomenului copilului prin adaugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranța cu 3 puncte. Prin menținerea centurii de siguranța in poziție optima peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajuta la reducerea forțelor abdominale in caz de coliziune frontala cu pâna la 35% * și, in același timp, permite copilului libertatea de mișcare in timpul calatoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani

Protecție avansata la impact lateral – SICT

SICT ofera o protecție superioara copilului dumneavoastra in eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce forțele de impact prin minimizarea distanței dintre masa și scaunul auto și se deformeaza pentru a absorbi energia inainte de a ajunge la cel mic. Pentru a beneficia de protecție, reglați pur și simplu SICT pe partea laterala a scaunului de mașina cel mai aproape de ușa.

Tetiere ergonomica ușor reglabila

Tetiera noastra este conceputa special pentru copiii mai mari, atunci cand folositi centura de siguranta in 3 puncte pentru a le asigura in scaunul auto. Se poate regla cu ușurința in poziția corecta, chiar deasupra umerilor copilului dvs., cu o singura mâna - chiar daca acestea stau pe scaun. În plus, tetiera este proiectata ergonomic pentru a susține capul copilului atunci când adorm.

Spatar ușor reglabil in forma de V

Conceput pentru a oferi un suport optim copiilor dvs. in creștere, spatarul in forma de V ofera mai mult spațiu pentru spate și umeri. În plus, spatarul se ajusteaza automat pentru a se potrivi cu unghiul scaunului vehiculului, oferind o poziție mai buna și o poziție confortabila pentru copilul dumneavoastra.

Protecție scaunelor pentru copiii mari

Scaunul nostru va proteja copilul in trei moduri:carcasa scaunului ofera protecția de la cap pana la șold pentru copilul dumneavoastra, mai ales in cazul unui impact lateral; ghidajele curelei superioare și inferioare asigura poziționarea corecta a centurii de siguranța; și tetiera captușita ofera siguranța și confort pentru capul și gâtul copilului.

 

Husa detașabila

 

Lucrurile pot fi murdare in mașina - bauturile se pot varsa

iar copiii pot sa se imbolnaveasca. De asta am conceput o husa ce se poate baga la mașina de spalat si se poate indeparta cu ușurința, astfel incât sa puteți curața

rapid.

Caracteristici:

Confort asigurat pentru toți Conceput pentru a deveni cel mai confortabil scaun rabatabil din spate, designul ergonomic excelent al lui KIDFIX III M ofera, de asemenea, un confort sporit copilului dumneavoastra, chiar și pe calatorii lungi. Zona de relaxare mai lunga, cu partea frontala moale, asigura o poziție mai confortabila și mai ergonomica, de asemenea pentru copiii mai inalți. În același timp, spatarul mai larg in forma de V crește cu copilul dvs., oferind o potrivire confortabila copiilor mai mici și oferind mai mult spațiu pe masura ce acestea cresc.

Pastrați in siguranța Bazat pe gama noastra KIDFIX premiata, KIDFIX III M ofera caracteristici de siguranța remarcabile. În primul rând, industria noastra SecureGuard va ajuta sa pastrați centura transversala intr-o poziție optima asupra oaselor pelvine ale copilului, in timp ce SICT asigura o protecție superioara a impactului lateral. Toate combinate cu aripile laterale mari pentru a oferi protectie pentru copilul dumneavoastra.

Arata inteligent   Cu noul sau design modern și carcasa neagra, KIDFIX III M arata superb in orice mașina. În plus, capacul elegant ofera scaunului un aspect sportiv și adauga atingerea finala. Complet proiectat, dezvoltat și fabricat in Germania, KIDFIX III M va asigura ca copilul dvs. va calatori nu numai in condiții de siguranța, ci și in stil.


KIDFIX3M

BRITAXROMER

Referinte specifice