Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.

-309,00 lei - 309,00 lei

Scaun Auto Copii Cu Isofix Sirona Plus Cybex

5131.05

Referinte specifice

2.090,00 lei
2.399,00 lei
cu TVA
Culoare
Cantitate:

Scaunul auto Cybex Sirona Platinum Plus poate fi folosit de la naștere pâna când copilul atinge greutatea de 18 kg (aproximativ 4 ani). Scaunul este dotat cu funcția de rotire 360° ce permite intoarcerea acestuia cu fața spre portiera mașinii, facilitând amplasarea copilului in scaun.
Cybex Sirona Platinum Plus are husa realizata din material textil moale și elastic, ușor catifelat. Acest material textil special, ofera scaunului un look deosebit, fiind foarte comod pentru copil.

Scaunul auto Cybex Sirona Platinum Plus poate fi folosit de la naștere pâna când copilul atinge greutatea de 18 kg (aproximativ 4 ani). Scaunul se poate amplasa cu spatele la sensul de mers pâna la 18 kg sau cu fața de la 9 kg (dar nu mai devreme de 9 luni) la 18 kg.

Instalarea se realizeaza doar cu baza ISOfix, scaunul fiind dotat cu indicatori vizuali pentru a asigura montarea corecta.

Scaunul este dotat cu funcția de rotire 360° ce permite intoarcerea acestuia cu fața spre portiera mașinii, facilitând amplasarea copilului in scaun.

Sirona Platinum Plus are multiple poziții de inclinare, reglabile in mers, cu o singura mâna,10 poziții de reglare a tetierei, iar centurile scaunului se ajusteaza automat impreuna cu tetiera. Când este utilizat cu fața la sensul de mers, nu se mai folosesc centurile scaunului ci perna frontala de siguranța ajustabila.

Scaunul este dotat cu sistem de protecție la impactul lateral (L.S.P. System) ce contribuie la reducerea forțelor inca din stadiul incipient al impactului.

Insertul reductor pentru nou-nascuți se achiziționeaza separat.

Rezultat la testul ADAC: Bine
Omologat: ECE R44/04

5131.05

Referinte specifice