Scaun auto copii Venicci


SA-G

VENICCI

Referinte specifice

1.899,00 lei
cu TVA
Culoare

Acest scaun auto copii Venicci este un scaun modern de siguranta pentru categoria 67-105 cm, cu limita de greutate de pana la 17,5 kg, in conformitate cu noua omologare ECE R-129 de tip i-Size.

Acest scaun auto copii Venicci a fost conceput pentru transportul in siguranta al copiilor cu o intaltime de pana la 105 cm cu spatele la sensul de mers, recomandat de Venicci.

Scaunul auto Venicci poate fi montat alternativ cu fata pentru inaltime de 84cm pana la 105 cm, acesta avand implementat un sistem inovator cu protectie laterala.

Designul unic al acestui scaun Venicci care asigura o ventilatie optima, face ca acest scaun auto copii Venicci sa iasa in evidenta printre celelalte produse disponibile pe piata.

De asemenea, creste considerabil confortul copilului atunci cand calatoriti.

Mai mult, pentru ca cel mic sa aiba o calatorie mai confortabila,acest scaun autopentru copii, l-am echipat cu materiale moi, de inalta calitate, precum si adaptarea tetierei si reglarea inclinarii (3 pozitii).

Baza isofix garanteaza fixarea optima a  acestui scaun auto copii Venicci si integrarea completa cu sistemul isofix al masinii, ceea ce, la randul sau, inseamna o mai mare siguranta a copilului si o instalare mai convenabila.De ce sa alegi acest scaun auto copii Venicci?

AVANTAJELE SCAUNULUI AUTO VENICCIEste un scaun auto unic proiectat pentru a fi montat atat in pozitia cu fata cat si cu spatele la sensul de mers, asigurand siguranta maxima a copilului dumneavoastra, mentinand in acelasi timp un nivel ridicat de confort in timpul calatoriei.

Designul acestui scaun auto

copii foloseste o solutie tehnologica pentru a asigura o ventilatie optima in timpul deplasarii.

FRONT AND REAR-FACINGScaunul auto Venicci poate fi instalat cu spatele la sensul de mers in intervalul 67-105 cm. Aceasta este cea mai sigura metoda de instalare si cea recomandata.

In mod alternativ, puteti instala scaunul si cu fata la directia de mers, in intervalul de inaltime a copilului de 84-105 cm.

SPATAR REGLABIL

Spatar reglabil

Pentru a imbunatati confortul copilului in timpul calatoriei, s-au folosit materiale moi, de inalta calitate, tetiere adaptabile si reglarea inclinarii.

BAZA ISOFIX IQ

Foloseste o solutie brevetata unica pentru conectarea directa a scaunului auto Venicci in masina.

Numarul redus de conexiuni intre centuri si sistemul isofix, asigura siguranta copilului. Mai mult, datorita semnalizarii sonore pentru cuplarea corecta cu baza isofix IQ, nu exista riscul ca scaunul auto sa fie fixat gresit pe baza, ceea ce maximizeaza eficacitatea acestuia.
SA-G

VENICCI

Referinte specifice