Scaun auto Pearl Pro2 Maxi Cosi


Maxi-Cosi-87975

MAXI-COSI

Referinte specifice

1.461,00 lei
cu TVA
Culoare





Cantitate:

Confortul si cele mai inalte standarde de siguranta incorporate intr-un scaun: noul Maxi Cosi Pearl Pro2.

Recomandat de la 6 luni pana la 4 ani, acest scaun auto Maxi-Cosi ofera o perna reductor integrata, captusita si o combinatie unica de spuma de inalta densitate care asigura confort si siguranta.

Instalare

Instalarea scaunului auto este mai usoara decat credeati vreodata cu noul Pearl Pro 2!

Intai instalati baza isofix 3wayfix (Familyfix3) in isofixul masinii. Apoi, asezati scaunul auto Pearl Pro2 i-Size pe baza cu un simplu ,,click". Instalarea ISOFIX sigura si usoara cu baza 3wayfix (Familyfix3) va va oferi liniste, iar sansa unei instalari gresite este redusa de confirmarea vizuala si sonora a bazei.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size a fost proiectat ca un scaun auto de lunga durata si confortabil pentru cel mic. Datorita pernei reductor ce poate fi folosita pana la 2 ani oferiti cel mai bun confort copilului dvs.

Perna reductor are doua parti pentru a oferi cea mai buna temperatura celui mic. In acest fel, ofera respirabilitate pe timp de vara si acoperire moale si calda pentru iarna.

Cand a sosit timpul sa detasati reductorul, ne asiguram ca micutul dvs sta la fel de confortabil datorita captuselii de inalta densitate a scaunului.

- perna reductor captusita suplimentar

- sistem inovator de prindere a copilului cu centurile de siguranta care reduce la jumatate timpul de fixare a acestuia in scaunul auto

- pozitie confortabila de somn, reglabila in ambele directii de deplasare

- husa detasabila si lavabila la 30 grade C

- Important:

Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene i-Size




Maxi-Cosi-87975

MAXI-COSI

Referinte specifice