-184,00 lei - 184,00 lei

Scaun Auto cu Isofix Rotativ 360° Salia Elite Prime Recaro


Recaro-89020310050

RECARO

Referinte specifice

2.871,00 lei
3.055,00 lei
cu TVA
Culoare
De la maternitate pana acasa, vizitand pentru prima data medicul pediatru si, desigur, primul drum pana la bunici - primele zile din viata unui copil sunt captivante. Prin combinatia dintre scaunul tip scoica de numai 2,9 kg si scaunul auto pentru copii, Salia Elite 2-in-1 este primul scaun auto din lume, ce reuneste toate avantajele unui scaun pentru nou nascut, cu siguranta si confortul oferite de un scaun auto pentru copii mai mari. Inovatia RECARO ofera parintilor flexibilitatea de a-si modela rutina zilnica si le permite celor mici sa fie transportati confortabil si in siguranta in orice moment.

INOVATIA 2 IN 1

Salia Elite este primul si singurul scaun auto din lume, cu structura 2 in 1 ( scaun tip scoica incorporat si detasabil de pe baza scaunului auto principal ) imbinand astfel perfect, siguranta, confortul si functionalitatea. Cele doar 2,9 kg ale scaunului tip scoica si posibilitatea fixarii si detasarii rapide a acestuia de pe baza, ofera parintilor mobilitate maxima, inca din prima zi a bebelusului .

ROTATIE 360 GRADE

Cu o simpla miscare a mainii, scaunul auto poate fi rotit 360?. Cea mai sigura si ergonomica modalitate de pozitionare si detasare a copilului din scaun si cel mai simplu mod de fixare si desfacere a centurilor de siguranta - rapid si fara stres ! Avantaj : mai mult timp de petrecut, alaturi de cei dragi.

ASP - PROTECTIE LATERALA AVANSATA

Protectiile integrate pot fi pliate rapid si simplu pe partea usii. In cazul unei coliziuni laterale, acestea absorb energia, reducand considerabil forta care ar actiona asupra copilului. Combinatia dintre scaunul pentru copii, structura acestuia si aripile laterale, ofera o protectie tripla impotriva coliziunilor laterale. In orice masina !

I-SIZE

Orientarea scaunului cu spatele la pozitia de mers, protectia optima impotriva coliziunilor laterale si instalarea intuitiva a ISOFIX-ului, ofera micilor exploratori siguranta maxima pe bancheta din spate. In cazul unei coliziuni frontale, in timpul pozitionarii catre sensul de deplasare, fortele sunt distribuite pe intregul corp, astfel incat zonele sensibile ale capului si gatului raman protejate. Scaunul pentru copii indeplineste standardele stricte de siguranta, in conformitate cu UN R129 .

TETIERA AJUSTABILA PE INALTIME, CU SISTEM DE CENTURI INTEGRAT

Copiii sunt intr-o continua crestere, astfel, o postura ergonomica este esentiala pentru acestia. Tetiera reglabila pe inaltime a scaunului tip scoica, cu sistemul de centuri integrat, permite un confort maxim al scaunelor, sustinand o postura sanatoasa, in timp ce ghidul optimizat de centuri sporeste siguranta in orice calatorie .

SISTEM DE CALATORIE

Puteti lasa copilul sa doarma in liniste in scaun, fara a fi necesar sa-l treziti pentru a face tranzitia de la masina la carucior. Cu ajutorul adaptorilor, scaunul tip scoica poate fi pozitionat pe cadrul caruciorului, beneficiind astfel de mobilitate maxima.

CARACTERISTICI DE SIGURANTA PENTRU ORICE CALATORIE

SISTEM DE CENTURI CU PRINDERE IN 5 PUNCTE

Reglarea intuitiva si centrala a centurii cu reglaj HERO permite ghidarea copilului pe scaun in mod sigur si simplu.

REGLARE CU O SINGURA MANA

O actiune cu o singura mana permite o pozitie de repaus confortabila si plana in timpul calatoriei (trei pozitii)

INSERT PENTRU NOU NASCUT

Ofera noului nascut o pozitie plana si ergonomica in timpul calatoriei cu masina.

SISTEM DE VENTILATIE INTEGRAT

Sistemul de ventilatie pasiva a aerului ofera calatoriilor prelungite, confortul necesar.

SPUMA PENTRU SCAUN AUTO

Se adapteaza perfect formei corpului copilului, oferind cel mai inalt nivel de confort.

INDICATORI CU LUMINA DE AVERTIZARE INTEGRATI PE SUPRAFATA BAZEI ISOFIX

Culoarea verde va asigura ca totul este instalat adecvat

PROTECTII TEXTILE PENTRU CENTURI

Reduce supraincalzirea bebelusului, in perioadele calde,protejand astfel pielea sensibila a bebelusului

TETIERA REGLABILA PE INALTIME, CU SISTEM DE CENTURI INTEGRAT

Permite o ajustare simpla si adaptata fiecarei perioade de dezvoltare a copilulului aflat in crestere, oferind astfel oricand, o pozitie ergonomica de sezut

SPUMA CU MEMORIE IN TETIERA

Confortabil pentru copil, ofera siguranta suplimentara, absorbind fortele rezultate in urma unui accident sau a unei coliziuni

SiSTEM BREVETAT- HERO, DE SIGURANTA

O singura unitate cuprinde centurile de umar, protectiile acestora si protectia pentru tetiera ce previne rasucirea si alunecarea hamului si simplifica procesul de fixare sigur si usor.

SISTEM DE CENTURI IN 3 PUNCTE PENTRU SCAUNUL TIP SCOICA

Reglarea intuitiva si centrala a centurii cu ghidaj HERO permite fixarea copilului pe scaun, in mod sigur si simplu

INSTALAREA CU UN SINGUR CLICK A ISOFIX-ULUI:

Instalarea simpla si mult mai sigura cu un singur click a bazei ISOFIX integrate fara centura de siguranta a vehiculului

ACTIONARE INTUITIVA CU O SINGURA MANA

Cu doar cateva miscari,scaunul tip scoica poate fi pozitionat sau detasat de pe baza isofix

PROTECTIE SOLARA

Scoica auto este echipata cu un parasolar imens (UPF 50), care va protejeaza copilul de vand si radiatiile solare

PICIOR DE SPRIJIN REGLABIL

Usor de pozitionat si reglat in vehicul imbunatateste stabilitatea scaunului auto.

Standard UN R129/00 (i-Size)

Dimensiuni externe 44 / 63 - 68 / 61 - 69 cm (l/d/h)

Greutate 18 kg (cu scoica inclusa)
Recaro-89020310050

RECARO

Referinte specifice