-566,00 lei - 566,00 lei

Scaun Auto iZi Kid X3 i-Size Besafe


besafeizix3

BE SAFE

Referinte specifice

2.214,00 lei
2.780,00 lei
cu TVA
Culoare

GENE PREMIATE Noul model BeSafe iZi Kid X3 i-Size este scaunul auto pentru copii pur RF *, care a trecut cele mai dificile cerinte de siguranta de pe piata - UN 129 (i-Size) si Testul suedez Plus.

(* Cercetari aprofundate si diferite teste de impact demonstreaza ca micii pasageri sunt in cea mai mare siguranta, atunci cand calatoresc cu spatele catre sensul de mers cat mai mult timp posibil, pana la cel putin 4 ani )

La acest model nou, protectia la impact lateral SIP + este imbunatatita. SIP + este o inovatie de siguranta, care ofera cea mai mare protectie posibila in cazul unui impact lateral.

In caz de impact lateral, SIP + reduce sarcina asupra copilului cu inca pana la 20 %. In combinatie cu protectia laterala oferita de tetiera si materialul absorbant al energiei din carcasa interioara, toate scaunele BeSafe indeplinesc cele mai dure criterii intr-un impact lateral.

Instalarea corecta a scaunelor este asigurata prin utilizarea sistemului ISOfix.

Image 3

COMPACT, DAR SPATIOS BeSafe iZi Kid X3 i-Size ofera confortul maxim pentru micii pasageri in masini de dimensiuni diferite.

Bratele ISOfix ajustabile ofera spatiu suficient picioarelor pentru copilul in crestere, iar parintii pot decide cat spatiu ar trebui ocupat de scaun in masina.

Centurile de siguranta se ajusteaza automat in inaltime prin reglarea tetierei. Sistemul de magneti pot usura folosirea scaunului auto.

Prin noua perna reductoare delicata, spatiul reglabil pentru picioare si tetiera, scaunul creste impreuna cu micul pasager de la aproximativ 6 luni pana la 4 ani.

Trei pozitii inclinate ofera de asemenea un confort maxim.

Si pentru ca este un scaun auto inalt, micul pasager poate vedea cu usurinta pe geamurile laterale si cel din spate, plimbarea devenind mai interesanta si confortabila.

CASTIGATORUL TESTELOR ADAC 2016 / 2019

BeSafe iZi Kid X2 i-Size este castigatorul testului ADAC / Stiftung Warentest 2016 - test extins de scaune auto pentru copii - grupa 1-4 ani. Remarcabilul scor de 1.1 obtinut la parametrul sigurantei, este cel mai bun scor primit vreodata de un scaun auto, langa celelalte 66 de modele testate in acest grup.

BeSafe iZi Kid X3 i-Size este castigatorul testului ADAC / Stiftung Warentest 2019 cu scorul de 1.1 obtinut la parametrul sigurantei.

Modelul este clasificat fiind unul dintre cele mai sigure scaune auto de pe piata, fiind aprobat in conformitate atat cu noile reglementari UN r 129 (i-Size), cat si cu criteriile celui mai dur test de impact din lume, testul Plus suedez.

Este castigatorul testului Which? în Anglia – Asociatia Consumatorilor, a testului danez Tænk si a testului Dutch Consumentbon din Olanda.

Vedere 360 de grade Suport pentru podea ISOfix Brat frontal

  1. Montare usoara prin ISOfix; indicatorii pentru instalarea corecta reduc riscul de utilizare incorecta
  2. Protectie suplimentara (Side Impact Protection +)
  3. Inaltimea tetierei si a centurilor poate fi ajustata in 8 pozitii printr-o singura miscare
  4. Bratul frontal brevetat blocheaza mecanic scaunul in masina, impiedica rotirea acestuia si asigura un montaj extrem de ferm.
  5. Lungimea bratelor ISOfix este reglabila. Aceasta inovatie inseamna ca scaunul poate fi reglat in functie de spatiul necesar in masina.
  6. Centura de siguranta cu sistem de magneti
  7. Pozitia de somn poate fi reglata cu usurinta si in timpul calatoriei
  8. Ventilatie in partea din spate a scaunului
  9. Insert reductor inclus


besafeizix3

BE SAFE

Referinte specifice