Pachet Scaun auto Pearl Smart + Baza auto 3wayfix Maxi Cosi


Maxi-Cosi-PPS3WAY

MAXI-COSI

Referinte specifice

2.195,00 lei
cu TVA
Pearl Smart este noul scaun auto in conformitate cu noul standard EU de siguranta i-Size, si reprezinta cea mai sigura alegere pentru copilul tau!

Este compatibil cu baza 3wayFix Maxi Cosi ca parte a conceptului 3way Family.

Scaunul Pearl Smart Maxi Cosi ofera cel mai inalt nivel de siguranta prin respectarea celui mai nou standard EU de siguranta i-Size, permitand folosirea pozitionat in sens invers directiei de mers pana la 105cm (aprox. 4 ani)

Recomandat de la aprox 6 luni la aprox 4 ani (67-105 cm, max.19 kg)

Caracteristici:

* 2 moduri de instalare - ofera protectie sporita pentru capul si gatul copilului:

- in sens invers directiei de mers de la aprox 6 luni pana la 4 ani (67-105cm)

- in sensul directiei de mers de la minim 15 luni pana la aprox 4 ani

Sistem de instalare usoara ISOFIX cu baza auto 3wayFix

* Feedback de instalare: instalat impreuna cu baza 3wayFix, care este dotata cu indicatori acustici si vizuali, ce confirma instalarea corecta a bazei si a scaunului auto Pearl Pro.

* Reglarea in inaltime a tetierei si a centurilor de siguranta poate fi ajustata in acelasi timp, astfel incat Maxi-Cosi Pearl Smart "creste" odata cu micutul

* Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte

* Pozitie confortabila de somn, in ambele directii de deplasare

* Husa detasabila si lavabila la 30 grade C

Accesorii optionale: husa de vara, suport de pahar, parasolar

Fabricat in Olanda.

Baza 3wayfix Maxi Cosi ofera cel mai sigur mod de transport al copiilor, care sa permita deplasarea rear-facing de la nastere pana la aproximativ 4 ani.

Baza 3wayfix este parte a conceptului 3wayfamily, ce ofera ancorarea perfecta a landoului Jade I-Size, a scoicii Pebble Plus I-Size, Pebble Pro I-Size si a scaunului auto Pearl Smart si Pearl Pro I-Size, toate oferind cel mai inalt standard de siguranta.

Instalare printr-un singur click: baza este rapid si usor de instalat in autovehicul in combinatie scaunele auto Pebble, Pebble Plus, Rock, Pebble Pro sau 2wayPearl, Pearl Smart sau Pearl Pro datorita sistemului ISOFIX

Feedback de instalare: este dotata cu indicatori acustici si vizuali, care confirma instalarea corecta In sens invers directiei de mers: copilul tau poate sa calatoreasca in sens invers directiei de mers pana la aprox. 4 ani, oferind protectie suplimentara pentru cap si gat Important:

* Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene i-Size

Fabricat in Portugalia
Maxi-Cosi-PPS3WAY

MAXI-COSI

Referinte specifice