Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.

Scaun Auto cu Isofix Monza Nova Evo Recaro

6159.21502

Referinte specifice

799,00 lei
cu TVA
Culoare
Cantitate:

Noul model Recaro, Monza Nova Evo, incanta atat parintii, precum si copiii cu varste cuprinse intre trei si doisprezece ani, prin confortul special si relaxarea, conferite de noile linii de design actual ale scaunului auto si de sistemul de orificii pentru ventilatie optima, inserate subtil, in partea de sezut si spatar.

Modelul Monza Nova are o structura unica ce  garanteaza intotdeauna o protectie optima si fiabila pentru cap, gat si spate datorita spatarului inalt, ce poate fi ajustat pe masura ce copilul creste.

  Fixare in 3 puncte cu centura autoturismului Protectie laterala la impact Sistem de ventilatie prin circularea aerului Conform normelor europene Protectie sporita in cazul unei coliziuni la impact lateral, datorita functiei RECARO Advanced Side Protection

Suport ergonomic multumita sezutului confortabil din spuma cu cu densitate testata , ce se adapteaza in mod ideal formei corpului copilului.

Protectie optima in jurul soldurilor copilului datorita cotierelor ranforsate.

Adaptare perfecta, datorita tetierei reglabile in inaltime, cu 11 trepte de reglare.

Ambient placut oferit copiilor, in timpul sederii in scaunul auto, chiar si pe trasee mai lungi, datorita sistemului de ventilatie inteligent.

Instalare facila in masina,  datorita Sistemului integrat Isofix

6159.21502

Referinte specifice