Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.

-309,00 lei - 309,00 lei

Scaun Auto Copii Sirona M2 i-Size Cybex

SironaM2

Referinte specifice

1.990,00 lei
2.299,00 lei
cu TVA
Culoare
Cantitate:

 Scaunul auto Cybex Sirona M2 i-size poate fi folosit de la naștere pâna când copilul atinge inalțimea de 105 cm (aproximativ 4 ani). Scaunul se poate amplasa cu spatele la sensul de mers pâna la 105 cm, iar cu fața de la 76 cm (dar nu mai repede de 15 luni), pâna la 105 cm.

Îți recomandam sa folosești scaunul cu spatele la sensul de mers cât mai mult posibil, pentru a oferi siguranța maxima copilului!

 

Instalarea se realizeaza doar cu baza ISOfix, scaunul fiind dotat cu indicatori vizuali pentru a asigura montarea corecta 

 

Sirona M2 i-size are multiple poziții de inclinare (5 când este amplasat cu spatele, 3 când este amplasat cu fața), reglabile in mers, cu o singura mâna, 12 poziții de reglare a tetierei, iar centurile scaunului se ajusteaza automat impreuna cu tetiera. Centurile scaunului se utilizeaza atât când acesta este amplasat cu spatele la sensul de mers, cât și cu fața la sensul de mers.

 

Scaunul este dotat cu sistem de protecție la impactul lateral (L.S.P. System) ce contribuie la reducerea forțelor inca din stadiul incipient al impactului.

 

Scaunul vine impreuna cu insertul reductor pentru nou-nascuți.

 

ATENTIE! Modelul M2 i-size nu deține funcția de rotire 360°.
Baza isofix se achizitioneaza separat.

 

Rezultat la testul ADAC: Bine

Omologat: i-size, ECE R129

SironaM2

Referinte specifice