Scaun Auto Pipa Nuna


6436

NUNA

Referinte specifice

659,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Culoare

Cantitate:

PIPA - Siguranta suprema...

Provocarea de la care a pornit conceperea scaunului auto PIPA a fost aceea ca stilul si siguranta nu vor fi niciodata sacrificate! Si astfel s-a nascut PIPA - dintr-o combinatie ingenioasa a ideilor riguroase ale inginerilor preocupati de conceptul de 'siguranta' si ale designerilor vizionari preocupati de 'stil'pentru mamica si 'confort' pentru bebelusi!

In zilele insorite sau ploioase, in serile racoroase sau in diminetile inzapezite, pe plaja la mare sau in drumetiile la munte - PIPA isi pasteaza cu strictete promisiunea oferidu-i bebelusului relaxare si siguranta suprema; iar pentru mamica devenind un accesoriu potrivit oricarei tinute, care nu va trece niciodata neobservat. Aceasta este PIPA - creata cu o atentie aproape exagerata pentru fiecare mic detaliu.

Si astfel PIPA si-a facut debutul in lumea bebelusilor. Ciudat cum micile detalii, pot insemna atat de mult...

De ce PIPA?

Atentia maxima la detalii si stilul inconfundabil creaza un look de senzatie, fara a neglija elementele supreme ale sigurantei.

Sistemul revolutionar 'draperia viselor' ofera protectie impotriva elementelor externe daunatoare: raze UV, insecte, lumina sau vant puternic, etc.

'Draperia viselor' are un sistem de prindere unic cu ajutorul magnetilor, iar la pliere are un compartiment special conceput. In partile laterale 'draperia' are un material special, care permite circulatia aerului.

Centura comoda cu prindere in 5 puncte, reglabila.

Sistem de protectie special, pentru impactul lateral.

Structura scaunul auto a fost testata la toate tipurile de impact, structura fiind realizata din plastic resilient de cea mai buna calitate.

Pernita-suport ofera un confort sporit bebelusilor, inca din primele zile. Pernita poate fi utilizata si pentru PEPP.

Micro-fibre premium atat pentru husa, cat si pentru pernitele suport. Materialul este anti-alergenic si extrem de delicat.

Toate husele si pernitele suplimentare sunt detasabile si lavabile.

Fibrele utilizate au fost alese pentru a permite aerisirea in timpul verii si a pastra temperatura in timpul iernii.

Copertina dispune de o fereastra de supraveghere pentru mamica, de asemenea de o prelungirea pentru protectie anti-UV.

Manerul usor de aluminiu este ergonomic si anti-transpiratie.

Se instaleaza cu fata in directia opusa sensului de mers al masinii (cu ajutorul centurilor).

Prima iesire in lume a bebelusului nu va fi doar spectaculoasa, ci si confortabila si sigura!

* Impreuna cu adaptorii Nuna sau Maxi Cosi - PIPA poate fi montata pe mai multe tipuri de caruciore, transformandu-le in sisteme de calatorie sigure si utile.

PIPA este

FERMECATOARE, gratie designului si a functionalitatii maxime din momentul in care bebelusul vine pe lume...

INTELIGENTA, gratie sistemelor de sigurata si de protectie unice. Structura scaunului auto a fost testata la toate tipurile de impact, structura fiind realizata din plastic resilient de cea mai buna calitate.

CONFORTABILA, gratie micro-fibrelor premium atat pentru husa, cat si pentru pernitele suport. Toate husele si pernitele suplimentare sunt detasabile si lavabile, iar fibrele utilizate au fost alese pentru a permite aerisirea in timpul verii si pastrarea temperaturii in timpul iernii.

Specificatii:

Varsta recomandata : 0 luni - pana la 13 kg

Dimensiuni: 53 cm X 43,5 cm X 70 cm

Greutate produs: 3,95 kg

Cand vine vorba despre bebelusi, NUNA face o singura promisiune: aceea de a crea produse simple, inteligente si stilate !

Concepute de designeri olandezi vizionari, supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate - NUNA preia o parte din responsabilitatile parintilor, astfel ca acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi.

Adevarul e ca echipamentele bebelusilor vor sta in priajma lor ceva vreme, de aceea NUNA si-a propus sa imbine utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficienta cu eleganta. Toate produsele NUNA respecta aceeasi regula, fie ca e vorba despre PEPP - caruciorul ultracompact, manevrabil cu o singura mana, LEAF - sezlongul ce imita miscarea relaxanta a unei frunze, SENA - patutul care se pliaza in cateva secunde sau ZAAZ - scaunul care creste o data cu bebelusul. In 2012 PIPA si-a facut debutul in familia NUNA, promitand ca siguranta si stilul sunt punctele ei forte, iar atentia la detalii este desavarsita.


6436

NUNA

Referinte specifice