Cos auto Coral Maxi Cosi


Maxi-Cosi-8557701120

MAXI-COSI

Referinte specifice

1.461,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

Cos auto Coral

Proiectat pentru a va mentine aproape!

Primul cos auto modular respecta cel mai inalt standard de siguranta I-Size R129, este recomandat de la 40 cm la 75 cm, aproximativ 0-12 kg, ultra-usor, cu pozitii ergonomice multiple de transport, o capotina solara foarte mare.

Cosul detasabil cantareste doar 1.7 Kg, manerele acestuia sunt retractabile si asigura o utilizare confortabila atat pentru parinti, cat si pentru nou-nascut.

Cosul detasabil se blocheaza cu usurinta, intuitiv in carcasa de siguranta care face click rapid pe baza isofix facand astfel instalarea usoara.

Instalare

Instalarea cosului auto Maxi Cosi Coral este usoara pentru dvs datorita bazei isofix 3wayfix (Familyfix3), aceasta ancorandu-se in isofixul masinii dvs.

Daca nu aveti masina prevazuta cu isofix, nu va faceti griji deoarece cosul auto Maxi Cosi Coral poate fi instalat cu centura masinii dvs.

Baza isofix va permite sa lasati carcasa cosului auto Maxi Cosi Coral in masina, in timp ce folositi cosul detasabil de doar 1.7 Kg fara reductorul de nou nascut pentru transportul bebelusului dvs dintr-un loc in altul.

Detasarea acestuia din carcasa sau atasarea sa nu necesita nici un efort, indicatorii audio si vizuali va confirma utilizarea corecta si sigura.

* baza isofix nu este inclusa

Aprobare TUV pentru calatoria cu avionul.
Maxi-Cosi-8557701120

MAXI-COSI

Referinte specifice