Scaun Auto Advansafix IV R Britax-Romer


ADV4R

BRITAXROMER

Referinte specifice

1.995,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Culoare

Cantitate:

ADVANSAFIX IV R a fost dezvoltat astfel incât copiii de la 9 la 36 kg sa poata calatori in siguranța și confortabil - ideal pentru fiecare familie. Datorita funcției FLIP & GROW, puteți trece de la cablajul integrat cu 5 puncte la centura de siguranța cu 3 puncte, pe masura ce crește copilul, cu doar câțiva pași simpli. În plus, ADVANSAFIX IV R ofera flexibilitate maxima și protecție pentru toate vârstele datorita caracteristicilor avansate de siguranța.

EasyRecline

EasyRecline este potrivit pentru toate vârstele și va permite sa reglați scaunul in trei poziții confortabile. Chiar și cu copilul tau in scaun și fara a fi nevoie sa reajustați Top Tether - absolut convenabil atât pentru copil cât și pentru parinți.

Sistemul ISOFIX Pivot Link patentat Britax Römer

În cazul unui impact, sistemul patentat ISOFIX Pivot Link direcționeaza forța mai intâi in jos, in scaunul vehiculului și apoi inainte, mai ușor - reducând considerabil riscul ranirii capului și gâtului pentru copilul dumneavoastra.

Centura in 5 puncte

Noi credem ca o centura in 5 puncte este cel mai sigur mod de a va proteja copilul intr-un scaun de mașina pentru ca va ține copilul in siguranța și strâns in interiorul scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie forțele impactului in 5 puncte, doua la umeri, doua la șolduri și una intre picioare. Acest lucru va ajuta sa va protejați copilul de toate direcțiile de impact.

Pernute performante pentru piept

Noile noastre pernute pentru piept din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastra. Ele ajuta la reducerea mișcarii copilului in cazul unei coliziuni și adauga un confort sporit centurii in 5 puncte. În plus, pot fi ușor indepartate pentru spalare, fara a demonta centura in 5 puncte.

SecureGuard

SecureGuard va ajuta sa va protejați zona delicata a abdomenului copilului prin adaugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranța cu 3 puncte. Prin menținerea centurii de siguranța in poziție optima peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajuta la reducerea forțelor abdominale in caz de coliziune frontala cu pâna la 35% * și, in același timp, permite copilului libertatea de mișcare in timpul calatoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani

Protecție avansata la impact lateral - SICT

SICT ofera o protecție superioara copilului dumneavoastra in eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce forțele de impact prin minimizarea distanței dintre masina și scaunul auto și se deformeaza pentru a absorbi energia inainte de a ajunge la copil. Pentru a beneficia de protecție, reglați pur și simplu SICT-ul pe partea laterala a scaunului de mașina cel mai aproape de ușa.

Tetiera in forma de V

Conceput special pentru a controla mișcarea capului copilului dvs., tetiera in forma de V asigura o protecție optima in cazul unei coliziuni laterale, oferind in același timp confortul maxim. În plus, tetiera și hamul pot fi ușor reglate pentru a se potrivi inalțimii copilului.

Top Tether

Datorita punctelor sale duble de ancorare, V-Tether ofera o stabilitate si o siguranta mai mare pentru copilul dumneavoastra decat un scaun cu legaturi de sustinere conventionale. V-Tether-ul previne rotirea scaunului si reduce miscarea in fata a copilului in caz de coliziune. In plus, modelul sau unic de cusaturi este conceput pentru a rupe progresiv intr-un mod controlat, absorbind forta impactului frontal.

Husa detasabila

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum. Bauturile se pot varsa și copiii pot avea rau de masina. De aceea am conceput o husa de scaun lavabila in mașina de spalat, care poate fi ușor detasata fara a scoate centura in 5 puncte, astfel incât sa puteți curața rapid și sa va continuati drumul.

FLIP & GROW

Când copilul dvs. atinge 15 kg și maximum 18 kg, trebuie sa schimbați centuraauto in 5 puncte cu centura de siguranța cu 3 puncte auto pentru a va asigura copilul pe scaun. Datorita funcției FLIP & GROW, acest lucru este posibil acum in câțiva pași simpli. Pur și simplu reglați tetiera și depozitați hamul in spatar pentru a nu se pierde. Apoi rotiti placa de reglare FLIP & GROW, astfel incât SecureGuard sa se pozitioneze deasupra și sunteți gata sa plecați.

 


ADV4R

BRITAXROMER

Referinte specifice