Scaun Auto Advansafix III Sict Marble Britax-Romer


ADV3SICTM

BRITAXROMER

Referinte specifice

1.771,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Culoare

Cantitate:

ADVANSAFIX III SICT este noul nostru scaun pentru copii in crestere de la 9 kg pana la 36 kg. Centura in 5 puncte a scaunului ofera siguranta copiilor mici de la 9 kg la 18 kg. Copii de la 18 kg la 36 kg, asigurati cu centura auto in 3 puncte beneficiaza de o extra siguranta (al 4-lea punct de prindere) cu ajutorul sistemului SecureGuard. Rolul SecureGuard-ului este de a pozitiona centura auto corect pe pelvisul copilului. Scaunul beneficiaza de protectie la impact lateral (SICT) si are mai multe pozitii de inclinare.

PROTECTIE PENTRU COPIII CU VARSTA CUPRINSA INTRE 4-12 ANI

Momentul in care scaunul nostru se transforma in grupa de varsta 4-12 ani, protejeaza copilul in 3 feluri: carcasa scaunului ofera protectie de la sold la cap, in special in cazul unui impact lateral, ghidarea centurii pe piept si pe pelvis asigura o pozitionare corecta a centurii auto, iar tetiera ofera confort si siguranta pentru capul si gatul copilului.

CENTURA DE SIGURANTA IN 5 PUNCTE

Noi credem ca centura de siguranta in 5 puncte este cel mai sigur mod de a va asigura copilul intr-un scaun de masina pentru ca va tine copilul in siguranta si strans in carcasa de protectie a scaunului. In caz de coliziune, centura de siguranta distribuie fortele impactului in 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una in care centura se strange intre picioare. Acest lucru va ajuta sa va protejati copilul de toate directiile de impact.

SECURE GUARD

Secure Guard ajuta la protejarea zonei abdominale delicate a copilului si adauga al 4 lea punct de prindere pentru centura auto in 3 puncte Prin mentinerea centurii de siguranta intr-o pozitie optima peste pelvisul copilului, Secure Guard ajuta la reducerea fortelor abdominale in caz de coliziune frontala cu pana la 35% * si, in acelasi timp, permite copilului libertatea de miscare in orice calatorie.

(* Teste interne Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani)

PROTECTIE AVANSATA LA IMPACTUL LATERAL( SICT)

SICT-ul ofera o protectie superioara copilului dumneavoastra in eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce fortele de impact prin minimizarea distantei dintre masina si scaunul auto si se deformeaza pentru a absorbi energia inainte de a ajunge la cel mic. Pentru a beneficia de protectie, pur si simplu adaptati SICT-ul pe partea laterala a scaunului de masina cel mai aproape de usa.

INCLINARE IN MAI MULTE POZITII

Mentinerea confortabila a copilului in timpul calatoriilor este o necesitate. De aceea, ADVANSAFIX III SICT a fost proiectat cu 3 pozitii pe care le puteti inclina cu usurinta - oferind o calatorie fara stres cu un copil fericit.

V-TETHER - ANCORARE DUBLA PENTRU O STABILITATE MAI MARE

Datorita punctelor sale duble de ancorare, V-Tether ofera o stabilitate si o siguranta mai mare pentru copilul dumneavoastra decat un scaun cu legaturi de sustinere conventionale. V-Tether-ul previne rotirea scaunului si reduce miscarea in fata a copilului in caz de coliziune. In plus, modelul sau unic de cusaturi este conceput pentru a rupe progresiv intr-un mod controlat, absorbind forta impactului frontal.

SISTEMUL PIVOT LINK

In cazul unui impact, sistemul patentat Pivot Link directioneaza forta in jos, in scaunul vehiculului si apoi spre fata, mai usor - reducand considerabil riscul ranirii capului si gatului.

PERNITE TORACICE PERFORMANTE

Pernitele toracice performante ofera confort si reduc miscarea in fata a copilului intr-o coliziune frontala, cu ingrijire suplimentara si atentie la gatul delicat al copilului. De asemenea, acestea ajuta la raspandirea fortelor dintr-un impact frontal uniform pe umerii si pe pieptul copilului.

TETIERA SI SI CENTURA USOR AJUSTABILE

Tetiera si centura pot fi ajustate cu usurinta cu o mana pentru a se potrivi inaltimii copilului. Inainte de a instala scaunul in masina, verificati daca tetiera se afla in pozitia corecta - chiar deasupra umerilor copilului.

TETIERA USOR AJUSTABILA

Tetiera usor de reglat a fost conceputa special pentru copiii mai mari, atunci cand folositi centura de siguranta in 3 puncte pentru a le fixa in scaunul auto. Tetiera poate fi reglata usor in pozitia corecta, chiar deasupra umerilor copilului, cu o mana - chiar si in timp ce copilul sta pe scaun.

INDEPARTAREA RAPIDA A HUSEI

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.


ADV3SICTM

BRITAXROMER

Referinte specifice