Pachet Pearl Pro2 cu baza 3wayfix I-Size Maxi Cosi


Maxi-Cosi-70100

MAXI-COSI

Referinte specifice

2.656,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

Pachetul este format din scaun auto Maxi cosi Pearl Pro2 I-size si Baza isofix 3wayfix (Familyfix3)

Confortul si cele mai inalte standarde de siguranta incorporate intr-un scaun: noul Maxi Cosi Pearl Pro2.

Recomandat de la 6 luni pana la 4 ani, acest scaun auto Maxi-Cosi ofera o perna reductor integrata, captusita si o combinatie unica de spuma de inalta densitate care asigura confort si siguranta.Instalare

Instalarea scaunului auto este mai usoara decat credeati vreodata cu noul Pearl Pro 2!

Intai instalati baza isofix 3wayfix (Familyfix3) in isofixul masinii. Apoi, asezati scaunul auto Pearl Pro2 i-Size pe baza cu un simplu ,,click". Instalarea ISOFIX sigura si usoara cu baza 3wayfix (Familyfix3) va va oferi liniste, iar sansa unei instalari gresite este redusa de confirmarea vizuala si sonora a bazei.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size a fost proiectat ca un scaun auto de lunga durata si confortabil pentru cel mic. Datorita pernei reductor ce poate fi folosita pana la 2 ani oferiti cel mai bun confort copilului dvs.

Perna reductor are doua parti pentru a oferi cea mai buna temperatura celui mic. In acest fel, ofera respirabilitate pe timp de vara si acoperire moale si calda pentru iarna.

Cand a sosit timpul sa detasati reductorul, ne asiguram ca micutul dvs sta la fel de confortabil datorita captuselii de inalta densitate a scaunului.

- perna reductor captusita suplimentar

- sistem inovator de prindere a copilului cu centurile de siguranta care reduce la jumatate timpul de fixare a acestuia in scaunul auto

- pozitie confortabila de somn, reglabila in ambele directii de deplasare

- husa detasabila si lavabila la 30 grade C

- Important:

Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene i-Size

 

Baza 3wayfix Maxi Cosi ofera cel mai sigur mod de transport al copiilor, care sa permita deplasarea rear-facing de la nastere pana la aproximativ 4 ani.

Baza 3wayfix este parte a conceptului 3wayfamily, ce ofera ancorarea perfecta a landoului Jade I-Size, a scoicii Pebble Pro I-Size si a scaunului auto Pearl Pro I-Size, toate oferind cel mai inalt standard de siguranta.

Instalare printr-un singur click: baza este rapid si usor de instalat in autovehicul in combinatie scaunele auto Pebble Pro,  sau Pearl Pro si a landoului Jade i-size, datorita sistemului ISOFIX

Feedback de instalare: este dotata cu indicatori acustici si vizuali, care confirma instalarea corecta

In sens invers directiei de mers: copilul tau poate sa calatoreasca in sens invers directiei de mers pana la aprox. 4 ani, oferind protectie suplimentara pentru cap si gat

Important:

* Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene i-Size

Fabricat in Portugalia

Fabricat in Olanda


Maxi-Cosi-70100

MAXI-COSI

Referinte specifice