-250,00 lei - 250,00 lei

Scaun Auto iZi Kid X2 i-Size Besafe


IZI KID

BE SAFE

Referinte specifice

2.099,00 lei
2.349,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Culoare

Cantitate:

BeSafe iZi Kid X2 i-Size este ca stigatorul testului  ADAC / Stiftung Warentest 2016  - test extins de scaune auto pentru copii -  grupa 1-4 ani. Remarcabilul scor de   1.1  obtinut la parametrul sigurantei, este  cel mai bun scor primit vreodata de un scaun auto,  langa celelalte 66 de modele testate in acest grup.

Modelul  este clasificat  fiind unul dintre cele mai sigure scaune auto de pe piata, fiind aprobat  in conformitate  atat  cu noile reglementari UN r129 (i-Size), cat  si cu criteriile celui mai dur test de impact din lume,  testul Plus. 

Este castigatorul testului   Which?  in Anglia - Asociatia Consumatorilor, a testului danez   Taenk   si a testului Dutch Consumentbon din Olanda.

 

SPATIU REGLABIL IN MASINA
Brate ISOfix reglabile, ce va permit sa decideti de cat spatiu are nevoie scaunul auto in masina Dvs. Aceasta caracteristica, de asemenea va asigura ca spatiul pentru picioare se poate regla in functie de cum creste micul pasager. In acest fel micul pasager poate calatori cu spatele la directia de mers pana la varsta de 4 ani, asa cum recomanda BeSafe.

 

CEA MAI MARE PROTECTIE POSIBILA LA IMPACT LATERAL

iZi Kid X2 i-Size este versiunea actualizata a predecesorului sau, iZi Kid X1 i-Size.

Diferenta este noua solutie  inovatoare SIP + (Side Impact Protection +). Este o   protectie unica , care asigura micului pasager cea mai buna protectie posibila   in cazul unui impact lateral.


IZI KID

BE SAFE

Referinte specifice