- 462,00 lei

Scaun Auto Copii Sirona M2 i-Size Cybex


SironaM2

CYBEX

Referinte specifice

Culoare

Cantitate:

Sirona M2, scaun auto rear-facing

CYBEX Sirona M2 i-Size respecta noile cerinte si reglementari europene pentru scaunele auto UN R129. Aceasta noua "reglementare "i-Size" prevede ca cei mici cu varsta de sub 15 luni si 15 luni trebuie sa calatoreasca in masina intr-un scaun auto pentru copii orientat rear-facing, lucru considerat cel mai sigur mod de transport de catre experti, inclusiv organizatii ca Which?, ADAC si si organizatia germana independenta de testare a consumatorilor Stiftung Warentest.

Siguranta crescuta si confort pana cand copilul atinge 105cm inaltime.

Cand folositi CYBEX Sirona M2 i-Size, copilul poate calatori in el, orientat rear-facing de la nastere si pana la 105cm in inaltime (aproximativ 4 ani). Noul design inteligent aduce mai mult spatiu pentru picioarele copiilor chiar si pentru cei mai inalti. Dar nu ocupa nici mult spatiu- Sirona M2 i-Size poate fi instalat cu usurinta in masini mai mici. Functii aditionale cum ar fi posibilitatea inclinarii cu o singura mana ofera un plus de confort si usureaza utilizarea de zi cu zi.

Rear facing pana la 105cm, aprox. 4 ani

Alternativ forward facing incepand cu 16 luni si 76 cm

Sistem L.S.P integrat (Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral)

Functie de inclinare cu o singura mana

Tetiera ajustabila in inaltime

Instalare cu un singur click in ISOFIX


Scaun auto rear facing

Reduce semnificativ riscul vatamarii in cazul unui impact lateral. Noul Sirona M2 i-Size va permite sa transportati copiii rear-facing de la nastere pana la o inaltime de 105cm (aprox. 4 ani)


SensorSafe - un sistem de prindere (clip) istet ce creste nivelul de siguranta al copilului

Liniste pentru dumneavoastra, siguranta crescuta pentru copilul dumneavoastra.

CYBEX a combinat tehnologia smart cu designul avansat odata cu introducerea SensorSafe : ajutandu-va astfel sa aveti o privire de ansamblu mai buna a sigurantei si bunastarii copilului.

Sistemul este disponibil pentru cateva scaune i-Size ce apartin de categoria CYBEX Platinum si cateva scaune i-Size ce apartin categoriei CYBEX Gold, acesta atasandu-se sistemului de centuri ale scaunului auto pentru copil. SensorSafe pune la dispozitie alerte esentiale ce ajuta la prevenirea unor situatii critice : daca cel mic reuseste sa isi desfaca centurile, daca este lasat singur in masina, daca temperatura creste peste un anumit nivel sau scade sub un anumit nivel sau daca a stat prea mult in scaun.

Toate alertele sunt trimise catre telefonul dumneavoastra prin intermediul Bluetooth cu ajutorul unei aplicatii ce ofera ajutor cu instalarea, video how-to, FAQ si multe altele.Alternativ - Forward facing

Sirona M2 i-Size are un sistem click-in ce permite comutarea intre forward facing si rear facing foarte usor. In functie de preferintele dumneavoastra, Sirona M2 i-Size poate fi utilizat orientat forward facing pentru copii ce au de la 16 luni si 76 cm in sus (pana la 105cm).Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral integrat(L.S.P)

Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral(L.S.P) integrat se deschide in exterior in partea cea mai apropiata de portiera masinii. reducand fortele unui impact lateral dintr-un stadiu incipient. Fie ca alegeti sa calatoriti utiliand scaunul rear-facing sau forward-facing, Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral(L.S.P) integrat al CYBEX Sirona M2 i-Size creste nivelul de siguranta oferit in cazul unui impact lateral. L.S.P poate fi extins in afara si impreuna cu protectiile pentru cap si umeri reduce fortele unui impact lateral.


12 pozitii de ajustare a tetierei in inaltime

Protectie ce creste odata cu copilul dumneavoastra. 12 pozitii de ajustare a tetierei in inaltime cu sistem automat de ajustare al hamurilor ce creste impreuna cu copilul dumneavoastra.


Carcasa din material ce absoarbe energia impactului

Absoarbe fortele unui impact protejand copilul


Sistem modular M-Line

Aceasta scoica usoara indeplineste cele mai recente standarde de siguranta si completeaza "sistemul pentru familie" impreuna cu Baza M si Sirona M2 i-Size oferind o singura baza pentru doua scaune.


Instalare in sistem ISOFIX printr-un simplu click

O instalare in sistem ISOFIX cu un singur click atat cand este orientat rear-facing dar si cand este orientat forward-facing permite o instalare usoara si garanteaza siguranta crescuta.

Sirona M2 i-Size se prinde in masina cu ajutorul sistemului ISOFIX si nu mai este necesar de alte prinderi suplimentare in centura. Un martor de instalare ajuta la prevenirea unei posibile utilizari gresite.


Functie de inclinare cu o singura mana

Ajustati inclinarea pana ajungeti la pozitia perfecta (rear-facing : 5 pozitii; forward-facing: 3 pozitii).LUNGIME : 720 mm

LATIME : 440 mm

INALTIME : 660 mm

GREUTATE : 14 kg

INTRETINERE : Husele din tesatura pot fi spalate la masina la 30°

CE OBTINETI : Scaun auto ce include baza isofix, Insert nou nascut, Ghidaje ISOFIX

Conceput și proiectat în Germania

Conceput si proiectat in Germania

UN R129

 

Pozele produselor dar si masuratorile de pe acest website sunt cu scop orientativ.

Produsele pot diferi si ne rezervam dreptul de a face schimbari produselor.
SironaM2

CYBEX

Referinte specifice