Scaun Auto Advansafix IV M Britax-Romer


advansafixM

BRITAXROMER

Referinte specifice

1.685,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Culoare

Cantitate:

DESCRIERE ADVANSAFIX IV M

ADVANSAFIX IV M creste odata cu copilul dumneavoastra - de la 9 la 36 kg. În acest timp, EasyRecline si padding-ul moale ofera confort suplimentar pentru copil. În plus, datorita functiei FLIP & GROW, puteti trece de la cablajul integrat cu 5 puncte la centura de siguranta cu 3 puncte, pe masura ce copilul creste, cu doar câtiva pasi simpli. ADVANSAFIX IV M ofera protectie pentru toate vârstele impreuna cu flexibilitatea maxima.

DETALII PRODUS

EasyRecline

EasyRecline este potrivit pentru toate vârstele si va permite sa reglati scaunul in trei pozitii confortabile. Chiar si cu copilul tau in scaun si fara a fi nevoie sa reajustati Top Tether - absolut convenabil atât pentru copil cât si pentru parinti.

Sistemul ISOFIX Pivot Link patentat Britax Römer

În cazul unui impact, sistemul patentat ISOFIX Pivot Link directioneaza forta mai intâi in jos, in scaunul vehiculului si apoi inainte, mai usor - reducând considerabil riscul ranirii capului si gâtului pentru copilul dumneavoastra.

Centura in 5 puncte

Noi credem ca o centura in 5 puncte este cel mai sigur mod de a va proteja copilul intr-un scaun de masina pentru ca va tine copilul in siguranta si strâns in interiorul scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie fortele impactului in 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una intre picioare. Acest lucru va ajuta sa va protejati copilul de toate directiile de impact.

Pernute performante pentru piept

Noile noastre pernute pentru piept din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastra. Ele ajuta la reducerea miscarii copilului in cazul unei coliziuni si adauga un confort sporit centurii in 5 puncte. În plus, pot fi usor indeprrtate pentru spalare, fara a demonta centura in 5 puncte.

SecureGuard

SecureGuard va ajuta sa va protejati zona delicata a abdomenului copilului prin adaugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranta cu 3 puncte. Prin mentinerea centurii de siguranta in pozitie optima peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajuta la reducerea fortelor abdominale in caz de coliziune frontala cu pâna la 35% * si, in acelasi timp, permite copilului libertatea de miscare in timpul calatoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani

Tetiera in forma de V

Conceput special pentru a controla miscarea capului copilului dumneavoastra, tetiera in forma de V asigura o protectie optima in cazul unei coliziuni laterale, oferind in acelasi timp confortul maxim. În plus, tetiera si hamul pot fi usor reglate pentru a se potrivi inaltimii copilului.

Top Tether

Minimizeaza rotatia scaunului pentru masina si astfel reduce posibilele raniri in zona capului si gâtului in caz de coliziune. Datorita punctelor sale duble de ancorare, modelul Top Tether in forma de V ofera o stabilitate si o siguranta mai mare pentru copilul dumneavoastra decât un scaun cu legaturi conventionale.

Husa detasabila

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum. Bauturile se pot varsa si copiii pot avea rau de masina. De aceea am conceput o husa de scaun lavabila in masina de spalat, care poate fi usor detasata fara a scoate centura in 5 puncte, astfel incât sa puteti curata rapid si sa va continuati drumul.

FLIP & GROW

Când copilul dvs. atinge 15 kg si maximum 18 kg, trebuie sa schimbti centura integrata in 5 puncte cu centura de siguranta cu 3 puncte  pentru a va asigura copilul pe scaun. Datorita functiei FLIP & GROW, acest lucru este posibil acum in câtiva pasi simpli. Pur si simplu reglati tetiera si depozitati hamul in spatar pentru a nu se pierde. Apoi rotiti placa de reglare FLIP & GROW, astfel incât SecureGuard sa se pozitioneze deasupra si sunteti gata sa plecati.

SPECIFICATII PRODUS
1990_spec.png 1990_spec2.png
FISA PRODUS
ADVANSAFIX IV M

Caracteristici:Flexibilitatea care creste cu dumneavoastra.

ADVANSAFIX IV M creste usor si confortabil cu copilul dumneavoastra.Datorita functiei FLIP & GROW, puteti trece de la cablajul integrat la centura de siguranta cu 3 puncte a autovehiculului, odata ce copilul atinge 15 kg si maximum 18 kg - este jocul copilului! Nu este nimic de eliminat de pe scaun, astfel incât nimic nu se poate pierde si poate fi transformat inapoi in orice moment. Placutele moi si EasyRecline cu trei pozitii reglabile,pentru copil si copil, asigura ca vor fi confortabile in fiecare calatorie.
Pur si simplu in siguranta - in fiecare zi Siguranta fiecarui copil este foarte importanta pentru noi. De aceea,ADVANSAFIX IV M are rolul de a va proteja copilul la orice vârsta.Când va asigurati copilul cu centura de siguranta cu 3 puncte a autovehiculului, SecureGuard tine centura de siguranta in pozitia optima asupra oaselor pelvine, reducând riscul de leziuni abdominale. În plus, aripile laterale adânci si captusite si tetiera in forma de V minimizeaza riscul ranirii copilului in cazul unui impact lateral. 
Calitate- realizata in Germania
 Mentinerea tuturor copiilor in siguranta este motorul care ne conduce in fiecare zi. Pentru a garanta cea mai inalta calitate, pastram intregul proces de dezvoltare a produsului sub un singur acoperis -de la ideea initiala pâna la produsul finit  si ne-am stabilit standardele mai ridicate decât cele impuse de lege si efectuam teste regulate in centrul nostru modern de testare accidentala. Astfel ne asiguram ca siguranta copilului dumneavostra este intotdeauna in cele mai bune mâini.

advansafixM

BRITAXROMER

Referinte specifice