Scaun Auto iZi Comfort X3 BeSafe


BeSafeX3Com

BE SAFE

Referinte specifice

1.210,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

INSTALARE USOARA   

Grație  sistemului unic de asigurare, iZi Comfort X3 este foarte ușor de instalat.
 

Scaunul poate fi adaptat in diferite poziţii de inclinare  chiar in timpul deplasarii, fara a fi nevoie sa reajustaţi centura. Structura scaunului este dezvoltata in aşa fel incât sa protejeze parţile vulnerabile ale copilului inclusiv gâtul, capul şi organele interne.

În 2003 BeSafe iZi Comfort X3 a primit calificativul "best" la testul efectuat de ADAC.

PROTECTIE LA IMPACT LATERAL  (SIP)

Scaunul  ofera  excelenta  protectie  la impact lateral  pentru  zonele vitale.  Scaunul este captușit  in interior  cu  material  absorbant de  impact.

INSTALARE SIGURA SI USOARA   

Sistemul revoluționar  de ghidare al    centurii  ofera  beneficii unice.  Puteți vedea  exact  ruta  centurii, acesta  merge  in  fața scaunului, fara  posibilitate de instalare greșita  .

POZITII BUNE DE SOMN

Scaunul ofera  3 poziții  de ajustare cu reglare ușoara pentru un confort optim.

 

Când ne-am hotarât pentru dezvoltarea unui scaun poziţionat cu faţa la sensul de mers, obiectivul a fost sa aplicam noi standarde de siguranţa, utilizare uşoara şi confort. Un aspect important a fost crearea unui scaun care sa se poata utiliza in mod activ. Astfel, copilul are libertate de mişcare, precum și spatiu  mare  pentru picioare.- HTS BeSafe.

 

1. Înalţimea tetierei şi centurile pot fi ajustate in 8 poziţii printr-o singura mişcare.

2. SIP - Protecţie Laterala. Materialul absorbant din care este construit scaunul şi tetiera ofera protecţie capului, gâtului şi organelor interne.

3. Magneţii laterali uşureaza aşezarea copilului in scaun.

4. Centuri de siguranţa in 5 puncte.

6. Ajustabil in 4 poziţii.

7.  Structura scaunului este prevazuta cu canale de ventilaţie.

8. Husa este lavabila  (40° la programul de spalare al lânii).


Omologat ECE R44-04 pentru utilizarea cu faţa la sensul de mers pentru grupa 1: 9 - 18 kg.

Instalare: centura de siguranţa  a  maşinii i n 3 puncte
                                                 

 

Utilizarea şi instalarea greşita a scaunelor auto pentru copii sunt probleme des intâlnite. Studii efectuate de catre Federal Highway Research Institute  arata ca  65 % dintre scaunele auto pt. copii sunt utilizate sau fixate greşit.

Greşeala cea mai comuna este tensionarea incorecta a centurii de siguranţa a maşinii. Daca centura nu este strânsa corespunzator, la un impact frontal, copilul este izbit in spatarul scaunului din faţa.

iZi Comfort X3 are un sistem nou patentat de tensionare a centurii prin intermediul caruia scaunul se fixeaza sigur şi uşor. Datorita acestui  sistem de tensionare a centurii, scaunul se poate fixa strâns fara a fi nevoie de o forţa mare.

  În caz de impact, materialul absorbant din care este construit scaunul, ofera o buna protecţie parţilor vulnerabile precum capul, zona cervicala şi organele interne


BeSafeX3Com

BE SAFE

Referinte specifice