-190,00 lei - 190,00 lei

Scaun Auto iZi Plus BeSafe


BeSafeiZiPLUS

BE SAFE

Referinte specifice

1.940,00 lei
2.130,00 lei
cu TVA
Culoare





Cantitate:

iZi Plus  - poate fi montat  numai  cu  spatele catre sensul de mers



Grupa 0+/ 1/ 2 

Greutate: 0-25 Kg

Varsta: 6 luni - 5 ani 

iZi Plus este aprobat pentru grupele 0+ / 1 / 2, orientat  cu spatele catre sensul de mers  pentru o greutate de pana  la 25 kg      

  Recomandam  acest scaun numai pentru micii pasageri care au implinit va rsta de 5 - 6 luni.

Fixarea scaunului:  prin intermediul centurii de siguranta a masinii.

Scaunul inovativ BeSafe iZi PLUS  a fost premiat   "Cel mai bun in clasa sa" de respectatul magazin "Auto motor und sport",   cel mai mare magazin de profil european.

In februarie 2017, cea mai mare companie suedeza de asigurari, Folksam a acordat  singurul premiu  "Best in Test" acestui model. Acest test este actualizarea testului din 2015, an in care iZi Plus a iesit castigatorul testului.

 

Mai mare

Multi parinti aleg un scaun orientat cu fata catre sensul de mers inainte de vreme. Cu iZi Plus micul pasager poate calatori cu spatele catre sensul de mers perioada  mai indelungata. Scaunul este certificat ECE R44 04 si protejeaza  micul pasager asezat cu spatele la sensul de mers de la varsta de 5 - 6 luni pana  la  aproximativ 5 ani.   

 

Mai bun

iZi Plus ofera  siguranta  sporita, pozitie de somn imbunatatita  si  spatiu generos pentru micul pasager.  Prin cea mai buna pozitie de inclinare  de pe piata  (in categoria sa) scaunul este potrivit  si  pentru copiii  mici  de 5 - 6 luni.Pozitia de somn poate fi ajustata  in trei pozitii, oferind un grad de inclinare de 100 (  intre pozitia de  sezut  si cea de somn).     




Mai rezistent      

Bara de protectie frontala    permite o  instalare  mecanica  usoara si stabila, rezultand un scaun solid. Suportul pentru podea si designul scaunului au fost imbunatatite, protectia laterala  (SIP) fiind excelenta  pentru zonele vulnerabile. 

Testele unui scaun bun sunt vizibile. iZi Plus a trecut testul Plus!  Stiati  ca  testul Plus pretinde criterii atat de stricte, incat nici un scaun orientat cu fata catre sensul  de mers nu este  in masura sa  le respecte?   

                               

De ce sa  alegem un scaun montat prin centura de siguranta  ?

Este important ca micii pasageri sa  foloseasca scaune auto  orientate cu spatele catre sensul de mers  cat mai mult timp posibil. Sistemul ISOfix este aprobat pentru grupa de varsta  0-18 kg.

BeSafe iZi Plus poate fi folosit de copii pana  la 25 kg,  montarea efectuandu-se prin intermediul centurii de siguranta  in trei puncte. 


BeSafeiZiPLUS

BE SAFE

Referinte specifice