Marsupiu Anatomic Miracle BabyBjorn


096065E1

BABYBJORN

Referinte specifice

699,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Suportul confortabil pentru  spate  si centura pentru talie  distribuie uniform greutatea bebelusului.


Un marsupiu  anatomic  care permite contact si apropiere maxima intre bebelus si mamica. Marsupiul  Miracle, de la BabyBjorn este confortabil si perfect pentru a fi utilizat  inca de la nastere. Sportul pentru spate si centura pentru talie  reduc din presiunea exercitata  asupra spatelui si umerilor mamicii, astfel incat puteti transporta copilul mai mult timp si intr-un mod mai confortabil.  Miracle  este alegerea excelenta cand vrei sa mergi la o plimbare in parc cu bebe si alegi sa lasi caruciorul acasa.

 

Caraceristici:

Toate marsupiile de la BabyBjorn au fost create in colaborare cu medici specialisti.


Suport pentru spate excelent  - Design-ul ingenios al suportului pentru spate ofera stabilitate zonei de jos a spatelui.

Centura pentru talie confortabila  - Centura ajustabila iti permite  sa distribui greutatea  bebelusului catre solduri pentru a evita durerile de spate si umeri.

Creat cu gandul la bebelusi  - Marsupiul Miracle este  perfect pentru nou-nascuti.  Designul anatomic nu necesita inserturi in plus in prima luna a bebelusului.

Suport voluminos si ajustabil pentru cap  - Suportul bun al capului este  crucial  pentru primele cinci luni de viata, pana cand  muschii copilului  s-au dezvoltat suficient pentru a mentine capul in pozitie verticala. Marsupiul Miracle ofera tot suportul de care cel mic are nevoie in  zona capului  si a gantului si este ajustabil.

Poarta-l in fata, cu spatele sau fata la tine  - Cand bebe a mai cresct putin poti alege daca va sta cu fata sau spatele la tine. Copilul trebuie sa aiba  cel putin 5 luni  inate de a fi asezat cu spatele la mamica.

Usor de atasat si detasat  -   Sectiune frontala  se poate desface din centuri pentru a se detasa cu usurinta, astfel poti scoate bebelusul adormit din marsupiu

Materiale prietenoase cu copiii  - Toate marsupiile sunt sigure,  nu contin substante toxice sau nocive. De asemenea, se incadreaza in standardele de siguranta  Oeko-Tex® Standard 100, Class 1  , de produse pentru bebelusi.


Specificatii:


Varsta recomandata:  de la nastere  (minim 3.5 kg) pana la  15 luni ( maxim 12 kg)

Toate materialele sunt palcute pentru pielea bebelusului si sigure pentru a fi &ldquo gustate&rdquo .  Nu contin substante nocive  si se incadreaza in standardele de siguranta  Oeko-Tex 100, Clasa 1  de produse pentru bebelusi. Acest lucru este important pentru noi!

Mix de bumbac: material principal 60% bumbac, 40% poliester

Se poate curata la masina de spalat

Certificat de conformitate :  EN 13209-2:2015  si ASTM F2236


Mestesug autentic

BABYBJÖRN  se bucura de o reputatie excelenta la nivel global, ca fiind cea mai buna alegere pentru copilul tau. Toate marsupiile sunt fabricate la cea mai inalta calitate, si foarte putine companii creaza produse pentru bebelusi cu aceeasi atentie la detalii precum BABYBJÖRN.

Cum sa verifici daca un produs BABYBJÖRN este original
- Poti observa designul liniilor paralele pe marsupii, balansoare, patuturi pliante, leagane si husele de marsupii. Design patentat. 
- Produsul este cumparat de la un distribuitor autorizat.
- Vezi si simti calitatea inalta a materialelor si culorile armonioase.
- Produsele textile sunt simetrice, facute bine iar cusaturile sunt drepte, egale si apropiate (2-3 cusaturi/cm).
- Marsupiile au o eticheta de material cu numele produsului, de exemplu: "One" sau "Mini" .
- Marsupiile au numarul de serie pe interiorul bretelei de umar, in lateralul cataramei.
- Punctele de deasupra literei O din logo, sunt in forma de romburi.


096065E1

BABYBJORN

Referinte specifice