-20,00 lei - 20,00 lei

Carucior Gemeni NXT Twin Emmaljunga


17061-30007-30007

EMMALJUNGA

Referinte specifice

6.220,00 lei
6.240,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

NXT Twin este proiectat si creat pentru confort, rezistenta si manevrabilitate exceptionala. Designul ingenios va permite sa amestecati si sa asortati landourile si unitatile pentru scaune pentru a crea caruciorul ideal pentru dumneavoastra si cei mici.

Caruciorul dublu in tandem are roti mari si suspensie armata cu magneziu, asistata de aer, pentru a mentine un confort de conducere fara egal, perfect pentru toate terenurile. NXT Twin este potrivit pentru orice mediu rural si urban si are un mecanism de pliere contemporan pentru a permite caruciorul sa fie usor transportat in masina sau depozitat in casa ta.Caruciorul NXT Twin este compus din:

Landou: (2buc)

Fabricat manual cu tesatura exterioara din 50% material reciclat.

o Potrivit pana la 9 kg maxim (de la nastere pana la aproximativ 6 luni).

o Captuseala din bumbac bio, saltea moale si interior lavabil pentru un confort final. Include un buzunar interior practic si sort usor de accesat cu fermoare duble.

o Deschideti fermoarul din spate pentru a dezvalui un panou de plasa respirabil pentru a permite un flux de aer corect in toate conditiile. Manere confortabile de transport incorporate in cadrul capotei. Include plasa de insecte cu fermoar si plasa UV.

o Spatar pentru a se aseza copilul pe masura ce creste, plus o baza de lemn pentru respirabilitate, durabilitate si reciclabilitate.

o Se pliaza pentru depozitare sau transport.Sasiu:

Sasiul este negru, latimea de doar 79 cm pentru a se incadra prin majoritatea usilor, dar poate tine cu usurinta doua landouri sau doua unitati de scaun.

o Fabricat din minimum 50% aluminiu reciclat produs in Suedia cu un mecanism de pliere inovator care permite transportul usor al caruciorului.

o Suspensie armata cu magneziu, asistata de aer, fiecare calatorie ofera cel mai bun confort - indiferent de teren.

o Manerul ergonomic are o gama larga de ajustari la inaltimea si spatiul dorit pentru picioare. Manerul din piele moale este confortabil, are cusaturi de contrast si include o curea de siguranta.

o Rotile Solight Ecco sunt 100% reciclabile, fara substante daunatoare, rezistente la intemperii, rezistenta ridicata, rezistente la UV si la caldura, oferind o senzatie excelenta caruciorului.

o Rotile pivotante din fata pot fi blocate pentru terenuri dificile.

o Sistem de eliberare rapida, astfel incat rotile si axele sa poata fi indepartate cu usurinta pentru a face caruciorul mai compact atunci cand este pliat.

o Pedala de frana sigura, usor de utilizat pentru o parcare sigura.Dimensiuni si greutati:

Landou:

o Dimensiuni: 81 x 38 x 34cm

o Greutate: 4,6 kg

Sasiu:

o Dimensiuni: 98/114 x 79cm (pliat cu roti: 90 x 79 x 45cm)

o Greutate: 16.0kg


17061-30007-30007

EMMALJUNGA

Referinte specifice