-20,00 lei - 20,00 lei

Carucior Gemeni NXT Twin Flat Emmaljunga


17061-36007-36007

EMMALJUNGA

Referinte specifice

6.220,00 lei
6.240,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

NXT Twin este proiectat si creat pentru confort, rezistenta si manevrabilitate exceptionala. Designul ingenios va permite sa amestecati si sa asortati landourile si unitatile pentru scaune pentru a crea caruciorul ideal pentru dumneavoastra si cei mici.

Caruciorul dublu in tandem are roti mari si suspensie armata cu magneziu, asistata de aer, pentru a mentine un confort de conducere fara egal, perfect pentru toate terenurile. NXT Twin este potrivit pentru orice mediu rural si urban si are un mecanism de pliere contemporan pentru a permite caruciorul sa fie usor transportat in masina sau depozitat in casa ta.Caruciorul NXT Twin Flat este compus din:

Scaun Flat: (2buc)

Pe masura ce copilul creste, scaunul reversibil cu pozitia culcat complet plat face ca experienta copilului dvs. in carucior sa fie mai confortabila si mai interesanta. Scaunul plat este confectionat cu tesaturi ecologice intr-o gama de culori - fabricate din sticle PET reciclate. Cadrul este fabricat din aluminiu scandinav.

o Potrivit pana la 22 kg (6 luni pana la 4 ani aprox.).

o Scaunul este complet reversibil si reglabil, se poate regla in 3 pozitii, inclusiv o pozitie complet plata. Include un suport pentru picioare si un ham de siguranta in cinci puncte.

o Capota reglabila pentru a asigura acoperirea completa a copilului tau. Plasa de insecte cu fermoar si plasa UV incluse.

o Bara de protectie reglabila pentru acces facil.Sasiu:

Sasiul este negru, latimea de doar 79 cm pentru a se incadra prin majoritatea usilor, dar poate tine cu usurinta doua landouri sau doua unitati de scaun.

o Fabricat din minimum 50% aluminiu reciclat produs in Suedia cu un mecanism de pliere inovator care permite transportul usor al caruciorului.

o Suspensie armata cu magneziu, asistata de aer, fiecare calatorie ofera cel mai bun confort - indiferent de teren.

o Manerul ergonomic are o gama larga de ajustari la inaltimea si spatiul dorit pentru picioare. Manerul din piele moale este confortabil, are cusaturi de contrast si include o curea de siguranta.

o Rotile Solight Ecco sunt 100% reciclabile, fara substante daunatoare, rezistente la intemperii, rezistenta ridicata, rezistente la UV si la caldura, oferind o senzatie excelenta caruciorului.

o Rotile pivotante din fata pot fi blocate pentru terenuri dificile.

o Sistem de eliberare rapida, astfel incat rotile si axele sa poata fi indepartate cu usurinta pentru a face caruciorul mai compact atunci cand este pliat.

o Pedala de frana sigura, usor de utilizat pentru o parcare sigura.Dimensiuni si greutati:

Scaun Flat:

o Dimensiuni: 105 x 32cm

o Greutate: 5,5 kg

Sasiu:

o Dimensiuni: 98/114 x 79cm (pliat cu roti: 90 x 79 x 45cm)

o Greutate: 16.0kg


17061-36007-36007

EMMALJUNGA

Referinte specifice