-400,00 lei - 400,00 lei

Bicicletă Eliptică SCUD L7 Puko PMS IConsole

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
150kg
Greutate volanta
18kg

9256PR

SPORTMANN

Referinte specifice

2.249,00 lei
2.649,00 lei
cu TVA
Precomanda

Cantitate:

Bicicleta eliptica SCUD L7 este echipata cu un calculator multifunctional cu ecran mare, pentru ca sa puteti controla parametrii importanti in timpul antrenamentului precum: distanta, timpul, consumul de calorii etc. Ecranul este iluminat in albastru, astfel incat sa va puteti antrena oricand, chiar si noaptea. Programele de antrenament va vor face antrenamentele mult mai variate si mai eficiente, astfel va veti atinge obiectivele rapid. Multumita senzorilor de puls de pe manere, veti fi la curent cu valoarea pulsului in permanenta.

Volanta cu greutatea de 18 kg in combinatie cu magnetii puternici si rezistenta ajustabila electronic, vor satisface necesitatile utilizatorilor incepatori si avansati deopotriva. Cadrul solid al bicicletei suporta o greutate maxima de pana la 150 kg. 

Pentru o stabilitate mai buna, bicicleta eliptica este prevazuta cu sistem de ajustare a suprafetei, iar daca doriti sa transportati bicicleta in alta parte dupa antrenament, nu va trebui sa o ridicati datorita rotilor de transport. 

Bicicleta eliptica Puko SCUD L7 va permite sa va antrenati aproximativ 80% din muschii corpului. Datorita acestui fapt, veti: arde surplusul de grasime, diminua tensiunea, imbunatati functia inimii si a plamanilor. Unul dintre principalele avantaje ale bicicletei eliptice, in comparatie cu alergatul, este ca nu va veti suprasolicita incheieturile si coloana vertebrala in timpul antrenamentului.

Descriere tehnica:

 • Asamblare usoara
 • Functionare silentioasa
 • Rezistenta: electromagnetica
  Ajustare rezistenta: electronica
  Volanta: 18 kg
  Greutate maxima a utilizatorului: 150 kg
  Dimensiuni produs: L140 x l 70 x H169 cm
  Lungime pas: 25 cm
  Greutate produs: 51.2 kg
  Dimensiuni cutie: L124.5 x l 38 x H66 cm 
  Gretutate bruta: 57.6 kg
  Categorie: pentru uz casnic (clasa H)
  Alte dotari: senzori de puls, calculator, roti de transport, sistem ajustare suprafata, pedale late, cadru robust din otel, bicicleta se poate conecta prin bluetooth la dispozitive IOS sau Android
  Functii calculator: Ecran LCD 
  Iluminare albastra
  ecran cu touch
  RPM: rotatii pe minut
  TIME: timpul curent
  SPEED: viteza curenta km / h
  DISTANCE: distanta parcursa
  CALORIE: consumul de calorii
  PACE: tempo
  PULS: batai pe minut
  PROGRAM: afiseaza numarul programului
  LEVEL

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
150kg
Greutate volanta
18kg

9256PR

SPORTMANN

Referinte specifice