-220,00 lei - 220,00 lei

Banca ajustabila Super Bench Ironmaster


Super Bench

IRONMASTER

Referinte specifice

1.979,00 lei
2.199,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Banca noastra reglabila este una dintre cele mai populare banci de antrenament cu greutati. Ironmaster Super Bench este super puternic si foarte versatil – fiind o componenta cheie a oricarei sedinte de gimnastica acasa.

Super Bench se adapteaza complet pentru a se potrivi nevoilor dvs. de antrenament: Orizontal – Inclinat – Declinet – In pozitie verticala. Complet reglabil, standul nostru de greutate are 11 unghiuri de blocare si poate fi folosit intr-o varietate de antrenamente cu adaugarea de diverse accesorii Ironmaster. Puteti adauga gantere Ironmaster sau Bare olimpice pentru presele de banc . Aceasta nu este doar o banca pentru dumbbell, ci baza pentru o sala de gimnastica completa la domiciliu.

DETALII TEHNICE

Ironmaster Super Bench este bancul perfect pentru gantere si are toate aceste caracteristici:

 • 11 unghiuri de blocare: inclinare, declin, plat si in pozitie verticala. 0, 5, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80 si 85 de grade. (Va recomandam atasamentul Crunch Situp pentru cea mai buna stabilitate la declin)
  453 kg clasificate, 11 si 12 gabarit super-cadru din otel. (272 Kg pentru pozitiile inclinate / in pozitie verticala).
 • Unicul inel de reglare a unghiului de lagar cu ajustarea pârghiei de picior functioneaza din ambele parti si se blocheaza strâns! Document patentat US 6994661.
 • Platforma puternica extrem de stabila in toate pozitiile este usor de ridicat si mutat. Nimic nu se desfasoara atunci când trebuie sa-l ridicati sau sa-l miscati. Bench cântareste 27 Kg fara scaun inclinat si 29 Kg cu. (greutate de expediere 35 kg)
 • Rama acoperita cu praf cu componente cromate.
 • Bench-ul este de 111 cm lungime x 47 cm latime x 50 cm dimensiuni mari in pozitia plat (47 cm x 101 cm amprenta cadru).
 • Placa comerciala de grosime de111 cm x 25 cm x 7 cm si tapiterie vinila cu cusaturi durabile. Firma si confortabila.
 • Pozitia cu 3 pozitii inclinate se incarca cu usurinta din lateral fara nici un pin. Este conica astfel incât sa nu se taie in interiorul picioarelor dvs. si puteti deplasa scaunul in sus sau in jos pentru confort optim. Inaltimea scaunului de la podea in pozitie verticala este de 40 cm, 35 cm sau 30 cm. Spatarul pentru spatar este la 78 cm deasupra scaunului in cea mai inalta pozitie.
 • Scaunul inclinat urmeaza bancheta spatarului in orice unghi, astfel incât acesta va fi intotdeauna perpendicular, spre deosebire de alte banci, unde scaunul poate avea un unghi de adâncime care sa permita utilizatorului sa alunece.
 • Banca accepta o lista in crestere a atasamentelor optionale precum Crunch Situp , Dip Bar Handles , Chin Up Bar , Preacher Curl Bar si Leg Curl si Extension Attachment .
 • Navele pre-asamblate, cu exceptia picioarelor, astfel incât sa puteti incepe sa va ridicati in doar câteva minute. Sunt necesare instrumente simple pentru a va pregati bancheta.
 • Proiectat pentru sala de gimnastica de acasa, dar construit suficient de bine pentru a fi utilizat pentru sali de sport usoare. Folosit cu instructori personali pentru utilizarea in studio, datorita functionalitatii uimitoare si nivelului ridicat de calitate a constructiei.

Super Bench

IRONMASTER

Referinte specifice