-80,00 lei - 80,00 lei

Banca BFAB20 Best Fitness


BFAB20

BEST FITNESS

Referinte specifice

1.418,00 lei
1.498,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Banca de abdomen Best Fitness BFAB20 este un aparat de abdomen cu greutati libere de calitate exceptionala, care intruneste cele doua antrenamente populare: ridicarea picioarelor si presarea abdomenului.

B20 este un aparat de abdomen cu greutati libere de calitate exceptionala, care intruneste cele doua antrenamente populare: ridicarea picioarelor si presarea abdomenului. Cele doua functii fac posibila antrenarea muschilor inferiori (prin ridicarea genunchilor) si superiori (presarea abdomenului) ale abdomenului. Este potrivit pentru antrenarea spatelui si imbunatatirea stabilitatii corpului. Este combinatia functionalitatii si a folosirii usoare.

Se intrunesc in acelasi timp cele trei conditii: confortul, eficienta si siguranta!

Unghiul de inclinare de 45 grade al aparatului BFAB20 si pozitia de miscare de 5 grade izoleaza muschii abdomenului si asigura un antrenament mai eficient. Scaunul reglabil in trei pozitii ofera un antrenament perfect pentru toata lumea. Tapiseria groasa la fese si la spate imbunatatesc confortul, respectiv stabilizeaza corpul in timpul antrenamentului. Este combinatia functionalitatii si a folosirii usoare.

Aparatele Best Fitness au fost concepute dupa cerintele zilnice ale utilizatorilor, care vor sa-si faca antrenamente la domiciliu cu aparate de calitate. Aparatele pot fi comandate si in variante cu placi de greutati sau greutati libere. Calitatea si pretul produselor sunt convenabile, si repede au devenit populare.

Greutatile si dispozitivele de strangere pot fi achizitionate separat!

Specificatii BFAB20:
Cadru: cadru masiv din otel.
Manere: anti-alunecare, cauciucate pentru antrenamentul confortabil si sigur.
Tapiserie: Burete de densitate mare acoperita cu piele sintetica.
Personalizare: Lungime reglabila pentru picioare si unghiul de inclinare reglabil
Scaun inclinat in 45 grade.
Montare si demontare usoara.
Greutatile si dispozitivele de strangere pot fi achizitionate separat.

Dimensiuni (IxLxL): I: 117 cm x L: 163 cm x L: 56 cm

Greutate aparat: 35 kg


BFAB20

BEST FITNESS

Referinte specifice