-232,00 lei - 232,00 lei

Aparat professional de vaslit LK5200 BH Fitness


bh-R520

BH FITNESS

Referinte specifice

9.828,00 lei
10.060,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Aparat professional de vaslit BH Fitness LK5200 

BH Fitness LK5200 este echipata cu un sistem de rezistenta cu aer,cu 16 nivele de dificultate.  Acest sistem de rezistenta se poate manevra prin comanda de pe manerul aparatului,fara ca utilizatorul sa se aplece sa atinga monitorul.BH Fitness LK5200  ocupa mai putin spatiu decat de obicei si nu necesita intretinere.

 

PROGRAM HIIT

HIIT (High Intensity Interval Training) este un nou concept de antrenament dezvoltat de BH Fitness,la care instructori personali ofera o pregatire intensiva si o consiliere personalizata.Doar 24 de minute pe zi, constand din 12 minute de cardio si 12 minute de modelare corporala.Astfel, nu numai ca va puteti mari capacitatea aeroba, dar puteti contribui foarte mult la arderea grasimilor, la imbunatatirea rezistentei si la cresterea masei musculare. 24 de minute pe zi, 3 zile / saptamana timp de 10 saptamani.

REZISTENTA

Rezistenta cu aer + rezistenta magnetica pentru a oferi o miscare mai naturala si mai buna.Designul volantei minimalizeaza zgomotul, intareste fluxul aerului si asigura o tragere mai usuara.Volanta este dotat cu gauri concentrice in forma de ventilator, acoperit de un capac cu doua fete,care a ajuta la ventilatie si racire si ofera rezistenta la fiecare miscare.

 

TALPI REGLABILE

Sistem de picior ajustabil care se potriveste perfect piciorului fiecarui utilizator.  Suporturi pentru picioare supradimensionate cu suprafata din cauciuc anti-alunecare.

 

CADRUL

Sina: 4 rulmenti de otel, finisaj din aluminiu cauciucat, carcasa din otel inoxidabil,cu scaun moale si cu miscare silentioasa.Este realizat dintr-o singura bucata de tub care asigura o mai mare stabilitate si durabilitate.Cele 4 picioare reglabile asigura cea mai mare stabilitate pe orice suprafata.Are insertie  din cauciuc anti-alunecare si neabsorbanta, rezistenta la spargere si bacterii.  Roti de transportare pentru stocare rapida si usuoara.

 

SCAUN ERGONOMIC

Structura anatomica a scaunului pentru exercitii mai confortabile si postura fixa in timpul antrenamentului.

 

PEDALE REGLABILE

Pedalele sunt sincronizate cu miscarea naturala a piciorului in timpul antrenamentului.Pedalele au fost dezvoltate  pentru a putea fi personalizate la dimensiunea oricarui utilizator.

 

MONITOR

Pentru a adapta intotdeauna la tipul de utilizatori si la dificultatea de pregatire, acestea ofera programe atent create, usor de utilizate si interpretabile.12 profiluri presetate, cu un total de 111 nivele de pregatire,cu programe HRC si Race.  Informatii pe ecran: Timp, Distanta, SPM (tragere / min), Tragere totala, Watt, Timp / 500 m, Calorii, Ritmul cardiac.

 

PROGRAME:

Profiluri presetate:12

Nivele de intensitate:16

Nivel de antrenament:111

HRC:Da

Program Watt:Da

Program manual:Da

Program utilizator:Da

Program creabil in mod individual:Da

Ecran tactil:Da

Program de competitie:Da

 

Utilizare:SALI FITNESS

Rezistenta:aer

Lungime:272cm

Latime:54cm

Inaltme:116cm

Greutate:52kg

Capacitate maxima utilizator:170kg

Sistemul de transmisie:curea Poly-V
Marime ecran:5.5"
Antrenament HITT:Da
Nivele de intensitate:16
Compatibilitate centura+transm Polar (4,5 khz):Da
Tratament anti-coroziune:Da
(Vobsit cu tehnologie ABS auto)
Tipt monitor:LCD,5,5"
Picioare reglabile de nivelare:Da
Structura puternic consolidat:Da
Ecranul color:Da
Garantie:2 ani

bh-R520

BH FITNESS

Referinte specifice