Fotoliu pentru alaptat Oscar Tutti Bambini


211985/07

TUTTI BAMBINI

Referinte specifice

1.199,00 lei
cu TVA

Cantitate:

• Sezutul este lat, astfel incat sa va puteti cuibari in voie in fotoliu cu micutul, pe masura ce acesta creste

• Tesatura moale, pentru un confort sporit

• Are o perna pentru sprijin suplimentar la spate, daca e necesar

• Garantia 3 ani oferita de producatorii Tutti Bambini

In decursul a 25 de ani de experienta, Tutti Bambini a dezvoltat colectii de mobilier inedite, combinand inegalabilul stil clasic a carui eleganta rezista in timp, cu modernitatea impusa de tendintele contemporane. Solutiile tehnice ingenioase, normele de siguranta stricte, precum si calitatea ireprosabila - reprezinta principiile care se vor regasi in orice produs Tutti Bambini. Ne straduim sa oferim parintilor moderni de azi, posibilitatea de a alege piese de mobilier clasic si modern in acelasi timp - create pentru a rezista in timp de-a lungul mai multor generatii. Aceasta este promisiunea noastra care ne-a transformat in lideri incontestabili ai acestui segment in Marea Britanie!

Fotoliul pentru alaptat Oscar ofera un confort maxim si este o piesa esentiala pentru casa ta. A fost conceput ergonomic, pentru a va oferi sprijin si confort deplin in timp ce hraniti bebelusul.

Specificatii

Dimensiuni produs: L91 x W74 x H96 cm

Greutate: 19.7kg

Asamblare: Partial asamblat, necesita asamblare ulterioara

Instructiuni ingrijire: Va rugam sa curatati produsul dumneavoastra direct pe pata sau la curatatorie profesionala, daca e necesar


211985/07

TUTTI BAMBINI

Referinte specifice