Perna pentru Alaptat 3 in 1 190cm Bej Jolie


66676

JOLIE

Referinte specifice

159,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Perna Jolie este o perna multifunctionala, extrem de utila atat pentru gravide, pentru mamici, cat si pentru bebelusi. Este perfecta pentru somn, relaxare, odihna si face ca dormitul pe o parte (recomandat in timpul sarcinii) sa fie mult mai confortabil. Lungimea si forma pernei ofera sprijin pentru burtica si pentru spate, ameliorand durerilor de spate.

 

Caracteristici

Perna este utila in toate etapele de tranformare a viitoarei mamici:

 

1. Perna este utila in perioada prenatala. Viitoarea mamica se va putea odihni in timpul noptii – perna oferind spijin tuturor zonelor mai sensibile, din timpul sarcinii: burtica, spate, coapse, gat, bazin. Perna ajuta si preia din presiunea exercitata de greutatea burticii asupra anumitor zone (spate, coapse, bazin, etc). De asemenea perna faciliteaza somnul pe partea stanga, conform recomandarilor medicale.

2. In etapa ulterioara, perna va fi folosita ca si perna pentru alaptat– pentru a sprijini bebelusul in timpul alaptarii – astfel mamica va evita sa sustina pe brate intreaga greutate a bebelusului. Perna ofera o multitudine de pozitii de alaptat, de asemenea fiind un real folos pentru mamele care au nascut prin cezariana, deoarece distribuie greutatea bebelusului pe perna, si nu doar pe abdomenul mamei.

3. Perna se va transforma in suport pentru bebelus, in perioada in care incepe sa stea in fundic, conferindu-i suport lombar in perioada in care bebelusul nu are stabilitate.

Umplutura pernei este din poliester, ceea ce ii confera fermitate – astfel ca perna isi va pastra forma, pe termen lung.

Husa pernei este detasabila si lavabila la 40 de grade

Husa pernei este din bumbac 100%, evitand astfel supraincalzirea

Atat husa, cat si umplutura sunt hipoalergenice – fiind certificate conform standardului OEKO-TEX®100.
Dimesiune: 190 cm 

 


66676

JOLIE

Referinte specifice