Scaun pentru bicicleta Jockey² Comfort Britax Romer


JOCK

BRITAXROMER

Referinte specifice

688,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

JOCKEY2 COMFORT este ultimul upgrade la gama populara JOCKEY. In plus, fata de caracteristicile de siguranta bine dovedite si cu tetiera usor ajustabila cu o singura mana, reglarea spatarului si a picioarelor, JOCKEY2 COMFORT are o noua incuietoare in doua etape. Toate combinate cu un design nou si proaspat - si bineinteles, Made in Germany! Deci, nimic nu poate impiedica trepidatiile calatoriei.

Dimensiuni (Inaltime x Latime x Lungime)

71,2 x 46 x 43 cm

Greutate

5.7 kg

Tetiera ajustabila

Pentru a asigura o potrivire perfecta, tetiera si centura pot fi ajustate cu usurinta la una din cele noua pozitii diferite, cu o mana pentru a se potrivi inaltimii copilului dumneavoastra. Este nevoie doar de o miscare pentru a ajusta impreuna centura si tetiera.

Spatar ajustabil

Pentru acele momente in care copilul incepe sa se imbolnaveasca, cu o singura mana, puteti sa asezati usor si rapid spatarul ajustabil pentru o pozitie de dormit mai confortabila.

Usor de manevrat cu o singura mana

Usor de ajustat cu o mana pentru o mai mare comoditate,centurile cu pernitele de umar mai mari, tine copilul in siguranta si confortabil in scaun in timpul unei calatorii.

Aparatoare pentru spite

Aparatoarele mai mari pentru spite ofera o protectie completa, impiedicand picioarele si hainele copilului sa se prinda in roti in timp ce calatoriti.

Instalare independenta

Fixat sigur la cadrul bicicletei cu suportul de montare, acest lucru va permite sa instalati scaunul pentru biciclete complet independent de locul de depozitare.

Sprijin ajustabil pentru picioare
Pe masura ce copilul creste, puteti ajusta cu usurinta inaltimea picioarelor pentru a va asigura ca sunt intotdeauna in siguranta si confortabili.
Flexibiltate - Husa reversibila
Ori de cate ori simtiti nevoia de o schimbare, husa scaunului poate fi inversata rapid, oferind scaunului dumneavoastra de bicicleta un aspect diferit pentru un look nou.
Suport puternic din otel

Realizat din otel robust, suportul de fixare ajuta la atenuarea vibratiilor drumurilor accidentate, pentru a va mentine copilul confortabil oriunde calatoriti.


JOCK

BRITAXROMER

Referinte specifice