PVC 1.8m diam, grosime 0.8mm Dreamland


9897a

DREAMLAND

Referinte specifice

1.869,00 lei
cu TVA





Cantitate:

Bilele gonflabile de mers pe apa au facut multa vreme senzatie in filmele americane, fiind prezente la pool party-uri si festivaluri. Acum, sunt accesibile si in tara noastra si aduc bucurie atat pe fetele copiilor, cat si pe cele ale adultilor, deoarece sunt potrivite tuturor! Distractia nu are limite, bilele gonflabile oferind experiente noi si adrenalina la maximum! Sunt un concept inovativ si rar intalnit in industrie, asa ca vor atrage imediat privirile curiosilor.

Confectionat dintr-un material inofensiv pentru oameni, cu certificat de calitate de la producator, produsul este tratat ignifug si este rezistent la apa, uzura si soare. Prezinta cusaturi triple, iar in punctele critice chiar cvadruple.

Material: PVC

Diametru: 1.8m

Grosime: 0.8mm

Transportul nu este inclus

ATENTIE: pozele sunt caracter informativ - benzile desenate pe produs pot diferi in functie de lotul producatorului in momentul perioadei de fabricare! Inainte de comenda trebuie sa contactati un consultant de vanzari de la Alinut.ro!

Toate detaliile privind pretul, modalitatea de plata, termenul de livrare, etc le vom cuprinde intr-un contract comercial, iar platile se pot face prin banca.
Toate produsele pot fi facute si la alte dimensiuni.

La preturile de pe site nu se mai adauga tva sau alte taxe.





9897a

DREAMLAND

Referinte specifice