Termos Pentru Mancare Solida 550 ml Jane


10483

JANE

Referinte specifice

115,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Recipient rezisent la lovituri.

Ideal pentru scurte plimbari. Temperatura hranei va scadea conform graficului mentionat pe cutie (dupa primele 2 ore, temperatura hranei scade cu aproximativ 25 grade C). Este foarte practic si util, fiind usor

Este usor de spalat.

Este realizat din aluminium si include gentuta termoizolanta pentru transport facil.

Este destinat pastrarii hranei solide.

Capacitate 550 ml.

 

Instructiuni privind utilizarea acestui articol:

 

Capacitatea: 550 ml. Pastreaza temperatura constanta a hranei (rece sau cald) timp de aproximativ 10 ore, multumita capacului si peretilor dubli. Temperatura hranei va scadea conform graficului mentionat pe cutie (dupa primele 2 ore, temperatura hranei scade cu aproximativ 20 grade C). Include o gentuta pentru transportul recipientului. Capacul sau de dimensiuni sporite, pastreaza etans hrana si datorita materialelor utilizate nu permite schimbarea gustului. Rezistent la lovituri. Usor, practic si sigur de utilizat atat acasa cat si in drumetii.

A se pastra in locuri reci, uscate si curate departe de surse de caldura.

A se spala inainte de fiecare utilizare.

Nu utilizati detergenti abrazivi.

Nu utilizati in cuptoarele cu microunde.

Recomandare pentru pastrarea hranie calde pe o perioada mai mare de timp: inainte de utilizare incalziti recipientul in apa fiarta timp de 5 minute. In acest fel, hrana isi va pastra temperatura dorita o perioada mai indelungata. Conform UNE-EN14372. intotdeauna utilizati acest produs sub supravegherea unui adult. Intotdeauna verificati temperatura hranei copilului.

Pastrati componentele care nu sunt utilizate, departe de copil. Pastrati aceste instructiuni pentru referiri ulterioare. Termosul poate sa difere usor fata de fotografie.


10483

JANE

Referinte specifice