Dispozitiv De Hranire Sigur Jane


20210

JANE

Referinte specifice

53,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Caracteristici generale:

Dispozitivul de hranire sigur de la JANE este ideal pentru ca bebelusul dumneavoastra sa se initieze in lumea noilor gusturi.

Acesta ii permite copilului sa inceapa sa manance bucatele de mancare, fara a exista pericolul sa se inece; nu trebuie decat sa-si tina mancarea preferata  in plasa dispozitivului, Pentru ca micutul dumneavoastra sa inceapa sa se bucure de noi gusturi, fara nici un pericol. In plus, in timp ce se hraneste, isi maseaza gingiile cee ce ii alina neplacerile cauzate de iesirea dintilor.

Este ideal pentru ca bebelusul sa inceapa sa manance biscuiti, fructe, branza, legume, deoarece toate alimentele traverseaza plasa, iar samburii si cojile raman in plasa, fara a pune copilul in pericol.

 

Dispozitivul de hranire cuprinde 3 piese:

.         Un maner ergonomic, pentru ca bebelusii sa-l poata prinde cu usurinta

.         O plasa fina care trebuie prinsa pe maner

.         O clema de fixare a dispozitivului de hranire sigur, pentru a evita scaparea acestuia de catre copil in cazul in care ii alluneca din mana.

Piese sunt demontabile intre ele, ceea ce permite o curatare perfecta a dispozitivului de hranire sigur.

 

Include o plasa de rezerva! Exista disponibil separat, un pachet cu 6 plase de rezerva. O plasa poate fi utilizata in mod repetat in functie de gradul de degradare.

 

Caracteristici tehnice:

  • Grupa: 5 luni +
  • Clema pentru fixare respecta norma EN12586:2007.
  • Inainte de a-i da copilului orice aliment, consultati-va medicul pediatru, pentru a va recomanda alimentele cele mai potrivite pentru varsta copilului Dvs.
  • Produs in Spania.
20210

JANE

Referinte specifice