Premergator Pack of Pals Bright Starts


Bright Starts-10999

BRIGHT STARTS

Referinte specifice

299,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Premergatorul Pack of Pals de la Bright Starts ii va oferi copilasului dumneavoastra o aventura minunata! Cand bebelusul incepe sa se ridice poate sta in scaunul confortabil si se poate juca cu jucariile care se invart. Pe masura ce bebelusul creste, devine o modalitate sigura de a se misca si de explorare. Cand sunteti gata de joaca, prietenii va ajuta cu o multime de activitati distractive.

Copilul va fi incantat de rotirea bilei cu albine, de margele sau de jucaria sub forma de frunza. Spatarul inalt al scaunului ofera confort si sprijin. Designul acestui premergator permite plierea, depozitarea si transportarea usoara.

Usor de pastrat curat, stergeti-l acolo unde este necesar si puneti perna scaunului in masina de spalat. Este foarte sigur, siguranta fiind imbunatatita cu picioare de cauciuc care „franeaza” si are un cadru robust. Face ca distractia sa dureze si mai mult, prin ajustarea cadrului de mers pe jos la trei pozitii diferite de inaltime pentru a mentine degetele mici la inaltimea perfecta.

Reglati cadrul la trei pozitii diferite de inaltime pentru a mentine degetele mici la inaltimea perfecta

Bara cu jucarii, bila sub forma de albina si tija de franare asigura distractie maxima bebelusului tau.

Siguranta este imbunatatita cu picioarele de cauciuc care „franeaza” atunci cand bebelusul se apropie prea mult de suprafete inegale

Un spatar inalt al scaunului ofera confort si sprijin copilului

Se pliaza usor, fiind usor de depozitat si transportat

Specificatii

Dimensiune produs: 71.12 x 86.36 x 60.96 cm


Bright Starts-10999

BRIGHT STARTS

Referinte specifice