Set Patut Lucas + Salteluta pentru bebelusi Tutti Bambini


LUCASAS002

TUTTI BAMBINI

Referinte specifice

1.949,00 lei
cu TVA
Setul este format din patutul pentru bebelusi Lucas, culoarea Alba si o salteluta din fibra de cocos si burete cu dimensiunile de 140× 70 cm. Patutul 3 in 1, Lucas este un patut mare, multifunctional care va fi alaturi de bebelus pana cand acesta va deveni scolar.

Patutul se adapteaza cu usurinta etapelor de crestere a bebelusului.

Versatil, patutul se transforma cu usurinta din patut destinat bebelusului, intr-un pat junior si apoi intr-o sofa chic! Patutul este realizat din lemn masiv, are dimensiuni generoase pentru o utilizare indelungata, iar designul sau clasic si elegant, dar cu linii moderne are un rafinament aparte, integrandu-se perfect in orice ambianta! Lucas poate fi utilizat ca si patut pana in jurul varstei de 6 ani dupa care, se va transforma intr-o sofa foarte chic.

Salteluta are proprietati hipo-alergenice, asigura un suport ferm zonei lombare a bebelusului si este foarte confortabila.

Aceasta se poate utiliza pe ambele parti si are o husa detasabila.

Caracteristici patut:

1. Patut realizat din lemn masiv, foarte stabil si deosebit de elegant. Patutul include un sertar mare, foarte util pentru depozitarea lucrurilor bebelusului. Sertarul patutului este culisant (fiind integrat in patut). Pentru finisarea patutului s-a utilizat lac pe baza de apa. Atat lacul utilizat pentru finisare cat si cleiul utilizat la imbinarea componentelor sunt certificate ca fiind non-toxice. Somiera patutului poate fi pozitionata la 3 nivele, la inaltimi diferite, astfel incat mamica va avea acces facil la bebelusi in toate etapele de crestere.

2. Patutul pentru bebelusi se poate transforma foarte usor intr-un pat junior. Patutul Junior se obtine prin indepartarea ambelor laterale si prin pozitionarea suportului pentru saltea la cel mai jos nivel. In aceasta etapa este foarte utila, de asemenea utilizarea sertarului pentru depozitarea lucrurilor copilului. Patutul este foarte stabil gratie designului conceput pentru a asigura siguranta maxima si in aceasta etapa de utilizare a patutului. Patutul isi pasteaza aceleasi linii clasice si design rafinat. integrandu-se perfect in camera copilului. Patul junior poate fi utilizat in aceasta etapa din momentul in care copilul se poateurca/cobori singur din pat.

3. In cea de-a treia etapa, patutul se transforma intr-o sofa chic. Tendintele trec, eleganta si rafinamentul rezista. Aceasta va fi utilizata ca un spatiu de odihna si de joaca foarte util. Asadar, patutul devine o piesa de mobilier foarte eleganta si utila pentru cei mici. Si in aceasta etapa, utilitatea sertarului integrat va fi apreciata. 

Caracteristici salteluta:

Salteaua din cocos si burete pentru copii, are 1 strat de fibra de cocos si unul de burete hipo-alergenic.

Aceasta asigura un suport ferm si este foarte confortabila.

Husa cu fermoar;

Despre Tutti Bambini: In decursul a 25 de ani de experienta, Tutti Bambini a dezvoltat colectii de mobilier inedite, combinand inegalabilul stil clasic a carui eleganta rezista in timp, cu modernitatea impusa de tendintele contemporane. Solutiile tehnice ingenioase, normele de siguranta stricte, precum si calitatea ireprosabila - reprezinta principiile care se vor regasi in orice produs Tutti Bambini. Ne straduim sa oferim parintilor moderni de azi, posibilitatea de a alege piese de mobilier clasic si modern in acelasi timp - create pentru a rezista in timp de-a lungul mai multor generatii. Aceasta este promisiunea noastra care ne-a transformat in lideri incontestabili ai acestui segment in Marea Britanie!

Specificatii

Patut:

Dimensiuni: 108 (h) x 162 (l) x 76 (L) cm;

Greutate: 43 kg;

Finisaj: Alb mat;

Fabricat din: pin din New Zeeland;

Patutul respecta toate normele internationale de siguranta: BS EN 713, BS EN 716, BS EN 8509;

Saltea:

Dimensiune: 140×70 cm;

Grosime: 10 cm;

Produs fabricat in UE.


LUCASAS002

TUTTI BAMBINI

Referinte specifice