Set Patut Katie + Salteluta pentru bebelusi Tutti Bambini


KATIEAS002

TUTTI BAMBINI

Referinte specifice

1.559,00 lei
cu TVA
Culoare
Katie este un pat elegant, cret din lemn masiv, cu aspect contemporan si rafinament aparte, se integreaza perfect in orice ambianta. Katie creste cu micutul tau, fiind evolutiv, se adapteaza tuturor etapelor de crestere a bebelusului, transformandu-se din patut destinat bebelusului, intr-un pat junior si apoi intr-o sofa chic!

O piesa gratioasa care este construita pentru a rezista, Katie se potriveste de la nastere pana la aproximativ 4 ani.

Toate produsele Tutti Bambini sunt conforme cu standardele britanice pentru siguranta si performanta.

Salteluta are proprietati hipo-alergenice, asigura un suport ferm zonei lombare a bebelusului si este foarte confortabila. Aceasta se poate utiliza pe ambele parti si are o husa detasabila. 

Caracteristici patut:

1. Patut pentru bebelusi, realizat din lemn masiv, foarte stabil si deosebit de elegant. Patutul include un sertar culisant (integrat in patut), foarte util pentru depozitarea lucrurilor bebelusului. Atat lacul utilizat pentru finisare, cat si cleiul utilizat la imbinarea componentelor sunt certificate ca fiind non-toxice. Salteaua patutului poate fi pozitionata la 3 nivele de inaltime diferite, astfel incat mamica va avea acces facil la bebelusi in toate etapele de crestere.

2. Patutul pentru bebelusi se poate transforma foarte usor intr-un pat junior. Patutul Junior se obtine prin indepartarea ambelor laterale si pozitionarea suportului pentru saltea la cel mai jos nivel. Patul junior poate fi utilizat in aceasta etapa din momentul in care copilul se poate urca/cobori singur din pat.

3. In cea de-a treia etapa patutul se transforma intr-o sofa chic. Aceasta se obtine prin integrarea uneia dintre laterale si fixarea saltelutei la nivelul preferat. In aceasta etapa poate fi utilizata atat in camera copilului, cat si in orice alta camera datorita versatilitatii sale. Pe viitor Katie poate re-deveni patut pentru bebelusi prin adaugarea celei de-a doua laterale.

Specificatii

Salteluta:

-Salteaua din cocos si burete pentru copii, are 1 strat de fibra de cocos si unul de burete hipo-alergenic.

-Husa cu fermoar;

-Dimensiune: 120× 60 cm;

-Grosime: 10 cm;

-Produs fabricat in UE.

Patut:

-Dimensiuni exterioare: 102 (h) x 138 (l) x 67 (L) cm;

-Dimensiuni interioare: 120 x 60 cm;

-Greutate: 34 kg;

-Finisaj: Alb mat;

-Fabricat din: pin din Noua Zeelandă;

-Patutul respecta toate normele internationale de siguranta:  BS EN 713, BS EN 716, BS EN 8509;


KATIEAS002

TUTTI BAMBINI

Referinte specifice