Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.

Ansamblu De Joaca Riga LT17225 Little Tikes

LT17225

Referinte specifice

1.099,00 lei
cu TVA

In perioada 12-24 Oct. nu preluam comenzi, nu livram colete!

Pentru urgente va rugam sa ne lasati mesaj la adresa de email office@alinut.ro

Jucarii Little Tikes - Ansamblu de joaca riga - Ansamblul de joaca Little Tikes cu doua leagane si o scara garanteaza ore intregi de distractie pentru copilul tau si alti doi prieteni foarte buni.

Copiii isi vor lua avant pentru a admira cerul sau vor urca treptat pe scara, pentru a ajunge cat mai sus.

Ansamblul Little Tikes este usor de montat si ofera siguranta deplina celui mic, astfel ca nu ii ramane decat sa se distreze.

Energia celui mic isi va gasi resortul fie pe unul dintre cele doua leagane, fie pe scara unde isi va putea exersa abilitatile speciale de catarare, asa cum a vazut numai in desenele animate cu eroii lui preferati.

Necesita asamblare.

Ansamblul contine 2 leagane cu inaltime ajustabila si o scara din franghie si lemn.

Include kit de ancorare.

Varsta recomanadata 3- 8 ani.

Little Tikes s-a infiintat in 1970, in Hudson, Ohio. Little Tikes este un producator si comerciant multi national de produse inovatoare si de inalta calitate pentru copii.Little Tikes stimuleaza loialitatea fata de brand, prin durabilitate, siguranta si inventivitate Sunt foarte cunoscuti pentru casutele de joaca, vehiculele pentru plimbare, sport, leagane, cutii cu nisip, jocuri de rol, jucarii pentru infanti, dar si pentru prescolari, precum si pentru mobilier pentru copii Scopul Little Tikes este de a crea si de a furniza produse foarte bine gandite si pline de imaginatie, catre consumatorii din intreaga lume.

DIMENSIUNI 330 x 26 x 16 cm

SEX Unisex

VARSTA 3 ani+

LT17225

Referinte specifice