Geanta De Transport Pentru Pepp Nuna


TB-03-001

NUNA

Referinte specifice

139,00 lei
cu TVA

Cantitate:

PEPP este nascut pentru calatorii...

Tocmai de aceea are nevoie de o geata fermecatoare si utila - pe masura lui. Geanta dispune de doua tipuri de manere : laterale sau superioare - pentru a va permite sa-l transportati cum dorit Dvs.. Rotile sunt, de asemenea protejate.

  • Cand vine vorba despre bebelusi, NUNA face o singura promisiune: aceea de a crea produse simple, inteligente si stilate;

  • Concepute de designeri olandezi, vizionari, supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate - NUNA preia o parte din responsabilitatile parintilor, astfel ca acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi.

  • Adevarul e ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva vreme, de aceea NUNA si-a propus sa imbine utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficienta cu eleganta.

  • Toate produsele NUNA respecta aceeasi regula, fie ca e vorba despre PEPP - caruciorul ultracompact, manevrabil cu o singura mana; LEAF - sezlongul ce imita miscarea relaxanta a unei frunze; SENA - patutul care se pliaza in cateva secunde sau ZAAZ - scaunul care creste o data cu bebelusul. 


TB-03-001

NUNA

Referinte specifice