Scaun Auto iZi Combi X4 Isofix (SIP+ inclus) BeSafe


539003

BE SAFE

Specific References

lei2,350.00
VAT included
Colour

Quantity:

Recomandam acest scaun auto numai micutiilor pasageri mai mari de 5- 6 luni !

Greutate maxima: 18 kg

Varsta aprox. 6 luni – 4 ani

Instalare cu spatele catre sensul de mers: ISOfix

Instalare cu fata catre sensul de mers: centura de siguranta in 3 puncte

Certificare: ECE R 44-04

Spatiu ajustabil pentru micul pasager

 • BeSafe recomanda utilizarea scaunelor auto RearFacing (montate cu spatele catre sensul de mers) perioada cat mai indelungata, de preferinta pana la patru ani.
 • Pentru aceasta grupa de varsta, calatoria cu spatele este de cinci ori mai sigura. iZi Combi X4 ISOfix poate fi instalat foarte aproape de spatarul masinii cand copilul este mic - ceea ce va poate oferi spatiu suplimentar de pana la 10 cm. Bratele ISOfix reglabile permit reglarea scaunului auto in functie de ritmul de crestere al copilului.
 • iZi Combi X4 ISOfix vine cu centura de siguranta proprie in cinci puncte prevazut cu magneti, instalarea si reglarea este usoara, iar micul pasager beneficieaza de confort deosebit si de o pozitie buna de somn.

Instalare compacta, spatiu reglabil

 • Lungimea bratului ISOfix poate fi reglata in trepte. Aceasta inovatie unica de la BeSafe inseamna ca puteți regla scaunul auto asa cum doriti sa utilizati spatiul din masina! iZi Combi X4 ISOfix poate fi instalat foarte aproape de spatarul masinii cand copilul este mic - ceea ce va poate oferi spatiu suplimentar de pana la 10 cm.
 • Indicatoarele vizibile de pe bratele ISOfix si pe piciorul de sprijin indica instalarea corecta si ofera siguranta sporita. iZi Combi X4 ISOfix poate fi montat si cu fata catre sensul de mers cu ajutorul centurii de siguranta a masinii.
 • Tetiera si centura de siguranta proprie pot fi reglate printr-o miscare simpla in 8 pozitii diferite de inaltime.
 • Confortul necesar micului pasager
 • BeSafe iZi Combi X4 ISOfix ofera una dintre cele mai bune pozitii de dormit de pe piata si ofera micului pasager confortul necesar calatoriilor placute .
 • Pozitia de dormit poate fi reglata usor in cativa pasi si in timpul calatoriei, ceea ce impiedica capul copilului sa cada inainte.
 • Actualizat cu SIP +, format din gene castigatoare de teste
 • In toamna anului 2016, BeSafe a lansat iZi Combi X4 ISOfix actualizat, care este livrat acum cu SIP +, si astfel este format din gene adevarat castigatoare de teste.
 • Modelul actual, montat cu spatele catre sensul de mers, in esenta este identic cu scaunul auto iZi Kid X2 i-Size, castigatorul testului de impact din 2016, oferind protectie maxima, nivel inalt de confort si utilizare usoara.
 • Singura diferenta intre cele doua scaune este faptul ca iZi Combi X4 ISOfix poate fi instalata si orientata si cu fata catre sunsul de mers, pentru cerintele pietei din afara Scandinaviei.
 • BeSafe recomanda utilizarea scaunelor RearFacing perioada cat mai indelungata, cel putin pana la varsta de patru ani.

 Image 5

 1. Montare usoara prin ISOfix; indicatorii pentru instalarea corecta reduc riscul de utilizare incorecta
 2. Protectie suplimentara (Side Impact Protection +)
 3. Inaltimea tetierei si a centurilor poate fi ajustata in 8 pozitii printr-o singura miscare
 4. Bratul frontal brevetat blocheaza mecanic scaunul in masina, impiedica rotirea acestuia si asigura un montaj extrem de ferm.
 5. Lungimea bratelor ISOfix este reglabila. Aceasta inovatie inseamna ca scaunul poate fi reglat in functie de spatiul necesar in masina.
 6. Centura de siguranta cu sistem de magneti
 7. Pozitia de somn poate fi reglata cu usurinta si in timpul calatoriei
 8. Ventilatie in partea din spate a scaunului
 9. Insert reductor inclus

Image 121


539003

BE SAFE

Specific References