Banca reglabila GFID71+GPCA1+GLRA81 Body-Solid


GFID71-GPCA1-GLRA81

BODY-SOLID

Specific References

lei3,550.00
VAT included

Quantity:

Banca universala, cea mai masiva, al marcii de renume mondial Body-Solid cu optiune banca Scott si aparat pentru spate. Unghiul de inclinare a spatarului se poate regla si in valori negative.

Banca universala Body-Solid - si in unghi negativ - cu optiune banca Scott si aparat pentru spate
(GFID71+GPCA1+GLRA81)


Intrebati cu curaj un antrenor personal sau un profesionist de fitness, care ar fi unicul aparat pe care l-ar achizitiona pentru cresterea masei musculare si corporale. Garantat raspunsul cel mai popular ar fi aparatul universal!

In vederea confortului utilizatorului si cresterii numarului de exercitii atat scaunul cat si spatarul pot fi reglat in 6 pozitii diferite. Tapiseria aparatului este conceputa din bureti grosi, acoperite cu piele sintetica.

Apartine de aparat suportul de picioare cu bureti in forma T, cu ajutorul caruia puteti efectua exercitii pentru antrenarea muschilor abdomenului. La aparat mai puteti achizitiona separat inca un modul de accesoriu (aparatul pentru picioare - GLDA3) sa fie si mai multifunctional!

La proiectarea aparatului universal, producatorul a acordat o mare atentie la faptul ca sa fie usor montabil la scripetii incrucisati, si la cadrele de forta.

Specificatii:

- Cadru: cadru masiv din otel
- Tapiserie: cu cusatura dubla, cu burete acoperit cu piele sintetica.

Personalizare:

- scaun reglabil in 6 pozitii
- spatar reglabil in 6 pozitii

Dimensiuni (LxLxI): L: 178 cm x L: 72 cm x I: 49 cm

Sarcina maxima: 450 kg

Greutate aparat: 50 kgGFID71-GPCA1-GLRA81

BODY-SOLID

Specific References