Simulatorul de vaslit RX800 Nordic Track


NTEVRW59216

NORDIC TRACK

Specific References

lei2,680.00
VAT included

Quantity:

Informatii generale:

Unghiul de vizualizare este ideal pentru vizualizarea informatiilor afisate pe display si este disponibil pentru fiecare utilizator datorita sistemului de reglare a gradului de inclinare al consolei.
Pedalele aparatului, supradimensionate - pentru a se potrivi oricarui utilizator, sunt stabile si permit o miscare fluida, naturala. Curelele din nylon reglabile si suprafata texturata adauga stabilitate in timpul antrenamentului.
Scaunul aparatului este proiectat ergonomic pentru un plus de confort, iar suprafata acestuia este acoperita cu vinilin.
Profitati la maximum de spatiul incaperii in care este amplasat aparatul fitness datorita designului SpaceSaver(R). Acest design patentat, revolutionar, permite aparatului sa fie pliat vertical.
Proiectata pentru performante incredibile, volanta ofera o miscare mai naturala fata de alte aparate similare. Veti simti diferenta inca de la primul antrenament.
Pentru o miscare lina si stabilitate superioara, sina scaunului este mare, stabila, construita din otel.
Lamele ventilatorului genereaza rezistenta aerului in timp ce va antrenati. Cu cat vasliti mai rapid, cu atat veti dobandi mai multa rezistenta.
Maner ergonomic Soft Touch - manerul cu design ergonomic va ajuta sa mentineti aderenta si confortul pe tot parcursul antrenamentului.
20 de aplicatii de antrenament - obtineti antrenamentul dorit cu ajutorul programelor incluse, create de un antrenor personal certificat pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele fitness. Alegeti unul dintre cele 10 programe watts sau unul dintre cele 10 programe de formare in functie de consumul de calorii.
Mutati rapid aparatul cu ajutorul rotilor pentru transport incorporate.

Greutate maxima admisa (kg): 130

Scaun pentru vaslit: Da

Roti pentru transport: Da

Dimensiuni produs (cm): 216x56x111

Greutate produs (kg): 46


NTEVRW59216

NORDIC TRACK

Specific References