MODALITATI DE PLATA

Plata comenzii dumneavoastra se poate realiza prin:

* Ramburs ( Plata la livrare )

 • Valoarea comenzii se va achita la agentul de curierat in momentul in care primiti produsele. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul comenzii si va fi trecuta si pe biletul de insotire a marfii.

  * Virament bancar

  Alegand aceasta metoda va trebui sa realizati transferul bancar in avans pe baza unei facturi proforme emise de noi si pe care o veti primi la adresa de e-mail mentionata de dvs.

  Datele beneficiarului platii sunt urmatoarele:

  * Banca: OTP, Sucursala Piatra Neamt;

  * Cont bancar: RO 06 OTPV 17 0000 93 55 37 RO 01.

 • Plata cu cardul în rate fără dobândă prin Netopia

Pentru a cumpără cu cardul în rate fără dobânda trebuie să urmezi pașii de mai jos:

Pasul 1: Introduci datele cardului și, în funcție de cardul utilizat și programul de rate disponibil, vei putea alege numărul de rate;
Pasul 2: Alegi numărul de rate dorit disponibile pentru tipul tău de card;
Pasul 3: Apeși butonul “Plătesc în siguranță”.

 • Garanti Bank

Vrei să cumperi mai ușor ce îți dorești?
Ai posibilitatea de a opta pentru sistemul de plata în maxim 4 rate cu 0% dobânda.

Detalii: www.bonuscard.ro/pages/623.htm                            

 • Card Credit Europe Bank

– până la 4 RATE fără dobânda.

Cum puteți obține Credit Europe Bank?

Puteți merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
Aplică on-line pe http://www.crediteurope.ro/persoane-fizice/carduri/

 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

  Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

  se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

  - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

    • Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi(4 rate egale fara dobanda).

  Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

    • Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

  Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

  Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 4 RATE fara dobanda.

  Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

  Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere ) si platile online devin mai simple ca oricand:

  Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile

  comision zero la toate cumparaturile plati sigure pe internet

  Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

  *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
  0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

    • Prin card de credit emis de BRD Finance

  Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

  - alegi produsele dorite

  - alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

  a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

  b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

  Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

    • Prin card de credit emis de Alpha Bank

  "Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

  Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

  * Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

  Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

  * Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

  * Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

  * Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.