Modalitati si costuri de livrare

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid oriunde in ROMANIA!

Dumneavoastra ca si client al magazinul nostru, beneficiati de un tarif de transport mai mic decat cel specificat pe paginile oficiale , deoarece site-ul nostru are contracte speciale de transport cu firma de curierat si implicit platiti si dumneavoastra la pretul nostru special.

Livrarile se fac intre 24-72 ore in zilele lucratoare. Se fac livrari sambata. Costul transportului se calculeaza in functie de greutatea volumetrica a produsului. Unele produse pot avea transport gratuit, in functie de perioada promotionala si de produsele aflate in oferte, acest lucru fiind semnalat automat.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24-48 ore.In aceasta situatie va rugam sa luati de indata legatura cu agentia serviciului de curierat din localitatea in care urma sa se efectueze livrarea pentru a afla mai multe detalii.

Livrararile in localitatile care nu sunt cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid, se pot efectua contra unei sume suplimentare achitate la curier (in functie de km suplimentari parcursi). In cazul in care refuzati sa ridicati produsele comandate de dvs., magazinul isi rezerva dreptul de a refuza efectuarea catre dvs. a altor livrari.

Toate preturile afisate in magazinul nostru contin TVA dar nu includ taxa de transport. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa fie diferite de acestea in ceea ce priveste aspectul si culoarea, insa in aceste situatii clientul va fi anuntat inainte de a i se trimite comanda si nu i se va trimite decat cu acceptul acestuia.

Mentiunile cu privire la  eventualele probleme privind integritatea continutului unor colete se face exact in momentul livrarii, pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare.In acest caz se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aspectele mai sus mentionate, sunt nule!

Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele.In momentul receptionarii produselor se plateste exact suma care v-a fost confirmata prin e-mail sau la telefon.

Curierii agreati de noi sunt Fan Courier, UrgentCargus, Nemo Express, DPD si Sameday.

Va mentionam ca in perioadele de sarbatori sau cu un volum mare de vanzari livrarea coletelor se poate realiza pana la 4 zile lucratoare!

Sunati cu incredere pentru informatii!