Consola XBOX 360 Elite + Halo 3 ODST+ Forza Motorsport 3


HPC304

MICROSOFT

Referinte specificeCu sute de jocuri exceptionale, posibilitatea de a viziona filme HD si de a asculta muzica, consola Xbox 360 in varianta Elite, prevazuta cu un hard-disk impresionant insumand nu mai putin de 120 Gb poate fi categorisita drept ultimul racnet in materie de entertainment video de pe piata. Daca adaugam faptul ca de aceasta data va este oferita la pachet cu doua din jocurile ce au repurtat un succes imens, (e vorba de jocul de curse Forza Motorsport 3 si shooter-ul Halo 3 ODST, acest pachet este unul de-a dreptul irezistibil.

Xbox 360 este un sistem de gaming si entertainment performant, de dimensiuni mici, propulsat de un procesor custom PC de la IBM cu 3 core-uri fiecare dintre ele ruland la 3.2 Ghz. Placa grafica este un ATI cu procesor custom, indeajuns de puternic pentru a rula 500 milioane de triunghiuri pe secunda, ceea ce garanteaza un display fenomenal al jocurilor in standardul TV, dar unul superior pe cele HDTV 1080i.

Unitatea centrala are desemenea un DVD-ROM 12X Dual Layer si un hard-disk de 120 Gb. Xbox 360 foloseste un sistem inteligent pentru dispunerea butoanelor pe controllerele dedicate, ce usureaza controlul asupra interfetei consolei, accesarea continutului digital personal si descarcabil precum muzica, filme, fotografii sau jocuri. La aceasta consola pot fi conectate wireless simultan pana la 4 controllere iar cele 3 sloturi USB vin sa intregeasca conectivitatea sistemului (posibilitatea de a conecta pentru streaming sau schimb de date cu camere digitale, MP3 playere, etc).

Portul Ethernet implementat permite conexiuni broadband la Internet iar site-urile dedicate Microsoft ofera o paleta completa de servicii online, de la posibilitatea achizitionarii de noi jocuri, filme si muzica pana la participarea la competitii online sau jocul in multiplayer.Tip
media:


DVD-Video,
DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD, JPEG
Photo CD


Retea:


Ethernet


Slot
memorie (tip):


Xbox
360


Rezolutie
(pixeli):


720p
/ 1080i / 1080p


Platforma:


Microsoft
XBOX


Dimensiuni
(W x D x H mm):


309
x 258 x 83


Accesorii:


Controller
wireless
Casti


Altele:


Jocuri
incluse: Pure, Lego Batman
Xbox 360 120 GB Hard Drive


Culoare:


Negru


Memorie
(MB):


512"

HPC304

MICROSOFT

Referinte specifice