Consola Xbox 360 E 500 GB Kinect Bundle + joc Kinect Sports Ultimate


HPC696a

MICROSOFT

Referinte specifice  Noul Xbox 360 - Pregatit pentru viitor

Cu  un nou design imbunatatit, HDD de 500 GB si Wi-Fi  incorporat, noul Xbox 360 iti ofera experienta completa de gaming si divertisment. In plus, este compatibil cu Microsoft Kinect.
Noua consola Microsoft Xbox 360 este mai mica ( ca dimensiuni ) - asa ca se va potrivi perfect in locul de joaca din casa dumneavoastra.

Wi-Fi in casa

In aceste zile, totul este fara fir. Noul Xbox 360 este singura consola cu Wi-Fi 802.11n integrat. Veti gasi o conexiune nelimitata de posibilitati de divertisment in continua expansiune pe Xbox LIVE - inclusiv o modalitate rapida si usoara de a viziona filme HD si TV si de a juca jocuri cu prietenii din intreaga lume.


Mai multe porturi, mai multa joaca

Conectati mai multe accesorii si solutii de stocare in porturile USB adaugate, acum, cu un total de 5 porturi, (3 spate / 2 in fata). In plus fata de iesirea HDMI standard, a fost adaugat un port audio optic integrat pentru o conexiune mai usoara la sunetul receiver-ului dvs.
 

Caracteristicile principale ale noului Xbox 360 sunt:
 

• Design modern - Noul design impunator si carcasa neagra cu finisaj lucios inseamna ca noul Xbox 360 arata la fel de bine precum performeaza. Start joc! 
•Wi-Fi integrat - Conecteaza-te cu usurinta la reteaua Xbox LIVE, joaca-te cu toti prietenii tai de pe intreg mapamondul si experimenteaza divertismentul cum nu ai mai facut-o pana acum. 
•Pregatit pentru Kinect - Microsoft Kinect redefineste gaming-ul si interactiunea ta cu jocurile, oferind o experienta imersiva si realistica. Kinect este un sistem de control revolutionar ce iti permite sa controlezi personajele din jocuri prin simpla miscare a corpului in fata televizorului. O camera video avansata analizeaza pozitia corpului de 30 de ori pe secunda si transfera miscarile acestuia caracterului din joc. Cu o varietate de jocuri deja lansate si noi jocuri ce urmeaza a fi lansate, te poti bucura de ore intregi de distractie cu prietenii si familia.
•Backwards compatible - Nu va faceti griji, veti fi in continuare posibilitatea de a conecta controlere si orice alte accesorii pe care le detineti deja pentru Xbox 360.
 

Pachetul contine:

- Consola Xbox 360 500GB

- Kinect sensor

- Un controller wireless Xbox 360 black

-  2 Jocuri:  Kinect Sports 1 si Kinect Sports 2

Specificatii tehnice:

Caracteristici generale

Tip consola: Xbox 360 
Model procesor:IBM Triple Core 
Frecventa procesor: 3.2 GHz 
Memorie RAM: 512MB DDR3 
Memorie video: ATI Xenos, 512 MB 
Tip media:DVD-ROM 
Retea: Wi-Fi 802.11n

Ecran

Rezolutie (pixeli): 720p / 1080i / 1080p

Caracteristici tehnice

Capacitate HDD: 500 GB
Audio:16-bit / Surround Sound  
Controller: Wireless

Informatii suplimentare

Facilitati: Wi-Fi integrat, Ready for Kinect 
Conectori: 1 x HDMI, 5 x USB 2.0, 1 x S/PDIF, 1 x AV, 1 x R-J45 
Accesorii: 1 x Controller wireless (2 x AA - incluse), 1 x Cablu Composite A/V (Standard Definition), Kinect Sensor, 2 jocuri ( Kinect Sports 1 si Kinect Sports 2) 
  
Altele

Dimensiuni (W x D x H cm): 25.8 x 8.3 x 30.9 
Culoare: Negru 
Greutate: 2.9 kg

"

HPC696a

MICROSOFT

Referinte specifice