Consola Xbox 360 250GB Elite Slim


HPC331

MICROSOFT

Referinte specifice







Noul Xbox 360 este acum aici, pregatit pentru provocarile tehnologice de maine datorita masinii cu totul noua, imbracata in haine de un negru lucios. Wi-Fi-ul este built-in pentru o conexiune si mai usoara cu lumea divertismentului Xbox Live, de unde filmele HD si streamurile TV sunt accesibile instantaneu.

Aceasta consola este pregatita pentru experienta ce o aduce Kinect (noul accesoriu pentru Xbox ce permite interactiunea fara niciun fel de controller, doar prin intermediul unei camere speciale). In plus, consola Xbox 360, desi "slim" are un super hard disk de nu mai putin de 250 GB, ceea ce mareste considerabil cantitatea de filme, jocuri si salvari ce va stau la indemana oricand.

* 802.11n Wi-Fi built-in
* hard disc intern de 250 Gb ce poate fi inlocuit
* Kinect Ready
* Un controler Xbox 360 Wireless negru inclus

Xbox 360 este un sistem de gaming si entertainment performant, de dimensiuni mici, propulsat de un procesor custom PC de la IBM cu 3 core-uri fiecare dintre ele ruland la 3.2 Ghz. Placa grafica este un ATI cu procesor custom, indeajuns de puternic pentru a rula 500 milioane de triunghiuri pe secunda, ceea ce garanteaza un display fenomenal al jocurilor in standardul TV, dar unul superior pe cele HDTV 1080i.

Unitatea centrala are desemenea un DVD-ROM 12X Dual Layer si un hard-disk de 120 Gb. Xbox 360 foloseste un sistem inteligent pentru dispunerea butoanelor pe controllerele dedicate, ce usureaza controlul asupra interfetei consolei, accesarea continutului digital personal si descarcabil precum muzica, filme, fotografii sau jocuri. La aceasta consola pot fi conectate wireless simultan pana la 4 controllere iar cele 3 sloturi USB vin sa intregeasca conectivitatea sistemului (posibilitatea de a conecta pentru streaming sau schimb de date cu camere digitale, MP3 playere, etc).

Portul Ethernet implementat permite conexiuni broadband la Internet iar site-urile dedicate Microsoft ofera o paleta completa de servicii online, de la posibilitatea achizitionarii de noi jocuri, filme si muzica pana la participarea la competitii online sau jocul in multiplayer.

Procesor:

Procesor 3.2 GHz Triple Core IBM

Tip media:

DVD-ROM 12x Tray

Retea:

Ethernet

Slot memorie (tip):

Xbox 360

Rezolutie (pixeli):

720p / 1080i / 1080p

Audio:

Audio 16-bit / Surround Sound

Platforma:

Microsoft XBOX

Dimensiuni (W x D x H mm):

309 x 258 x 83

Conectori:

Iesire video,HDMI, RJ-45

Accesorii:

Controller wireless
Casca neagra
Cablu Composite A/V (Standard Definition)

Culoare:

Negru

Memorie (MB):

512 GDDR3

Altele:

Xbox 360 250 GB Hard Drive


"

HPC331

MICROSOFT

Referinte specifice