Consola Xbox 360 250 GB + HALO 4 + Tomb Raider + 1 luna Xbox Live Gold Membership


HPC619

MICROSOFT

Referinte specificeNoul model de consola Xbox 360 Stingray Edition ( cu design de XBOX One) - model 2013

In primul rand veti observa lucrurile mici. Si ne referim la propriu. Consola in sine este mai mica - asa ca se va potrivi perfect in locul de joaca din casa dumneavoastra.

Wi-Fi in casa.
In aceste zile, totul este fara fir. Noul Xbox 360 este singura consola cu Wi-Fi 802.11n integrat. Veti gasi o conexiune nelimitata de posibilitati de divertisment in continua expansiune pe Xbox LIVE - inclusiv o modalitate rapida si usoara de a viziona filme HD si TV si de a juca jocuri cu prietenii din intreaga lume.

Noul Xbox 360® - Pregatit pentru viitor.
Cu un nou design imbunatatit, un hard de 250 GB si Wi-Fi incorporat, noul Xbox 360 iti ofera experienta completa de gaming si divertisment. In plus, este compatibil cu viitoarea tehnologie de control Microsoft Kinect.

Mai multe porturi, mai multa joaca.
Conectati mai multe accesorii si solutii de stocare in porturile USB adaugate, acum, cu un total de 5 porturi, (3 spate / 2 in fata). In plus fata de iesirea HDMI standard, a fost adaugat un port audio optic integrat pentru o conexiune mai usora la sunetul receiver-ului dvs.

Caracteristicile principale ale noului Xbox 360 sunt:

- Design modern: noul design impunator si carcasa neagra cu finisaj lucios inseamna ca noul Xbox 360 arata la fel de bine precum performeaza. Start joc!

- Wi-Fi Integrat: conecteaza-te cu usurinta la reteaua Xbox LIVE, joaca-te cu toti prietenii tai de pe intreg mapamondul si experimenteaza divertismentul cum nu ai mai facut-o pana acum.

- Pregatiti pentru Kinect: Microsoft Kinect redefineste gaming-ul si interactiunea ta cu jocurile, oferind o experienta imersiva si realistica. Kinect este un sistem de control revolutionar ce iti permite sa controlezi personajele din jocuri prin simpla miscare a corpului in fata televizorului. O camera video avansata analizeaza pozitia corpului de 30 de ori pe secunda si transfera miscarile acestuia caracterului din joc. Cu o varietate de jocuri deja lansate si noi jocuri ce urmeaza a fi lansate, te poti bucura de ore intregi de distractie cu prietenii si familia.

- Backwards compatible: nu va faceti griji, veti fi in continuare posibilitatea de a conecta controlere si orice alte accesorii pe care le detineti deja pentru Xbox 360.

Cutia include:

- consola Xbox 360
- un controller Xbox 360 wireless
- jocul HALO 4 - pe CD
- jocul Tomb Raider - versiune digitala ( ai un cod de acces pentru a descarca gratuit jocul de pe net)
- 1 luna Xbox Live Gold Membership

Garantie: 24 luni

"

HPC619

MICROSOFT

Referinte specifice